«Bίλα Μητσοτάκη»: H δύσκολη απόφαση να το πωλήσουν, το σπίτι που χωρίστηκε στα τέσσερα και το άγνωστο παρασκήνιο.

«Bίλα Μητσοτάκη»: Τι απέγινε με το συγκεκριμένο πολυτελές σπίτι

Το παρασκήνιο για την δύσκολη απόφαση της οικογένειας Μητσοτάκη να πωλήσουν το συγκεκριμένο σπίτι θα δούμε στο παρακάτω άρθρο, αλλά και όλα όσα τους οδήγησαν στην πώληση.

Πωλείται το σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη που είχε μοιραστεί και στα 4 τέκνα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ήταν φορτισμένο με αναμνήσεις.

Η βίλα είχε κληροδοτηθεί εξ αδιαιρέτου στα 4 αδέλφια, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί «σημείο συνάντησης» όλης της οικογένειας Μητσοτάκη.

Οι ιστορικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην βίλα Μητσοτάκη

Στην οικία της οδού Χρυσηίδος πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον τους Χαρίλαο Φλωράκη και Λεωνίδα Κύρκο το βράδυ που ελήφθη η συμφωνία για τη συγκρότηση της κυβέρνησης Τζαννετάκη και έφαγαν τα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας.

Δύσκολη χαρακτηρίζουν, όσοι γνωρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη, την απόφαση να πουλήσουν την οικία τους στην Γλυφάδα στην οδό Χρυσηίδος (και νυν Παύλου Μπακογιάννη).

Ένα σπίτι που τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και οι αδελφές του Ντόρα, Αλεξάνδρα και Κατερίνα έχουν αναμνήσεις οι οποίες είναι ταυτισμένες με τους γονείς τους Κωνσταντίνο και Μαρίκα.

Ακόμα πιο δύσκολη η απόφαση ήταν για την Ντόρα Μπακογιάννη αφού όπως ήταν γνωστό ζούσε σε αυτό το σπίτι έξι μήνες τον χρόνο. Να σημειωθεί ότι το σπίτι είχε κληροδοτηθεί εξ αδιαιρέτου στα 4 αδέλφια, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί «σημείο συνάντησης» όλης της οικογένειας Μητσοτάκη.

Εικόνες από την βίλα Μητσοτάκη

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”