Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: «Έχω σοκαριστεί, είναι απαράδεκτο, δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά»

by Τόνια Τζαφέρη

“Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα”

To ελληνικό θέατρο δεν περνάει και την πιο ένδοξη περίοδο… πέρα από τις συγκλονιστικές καταγγελίες για βιασμούς, οι παραιτήσεις γίνονται όλο και πιο συχνές… Και μέσα σε αυτό το τοπίο μπαίνει κια ο παράγοντας της πανδημίας, αφήνοντας τα πράγματα σε μια πολύ μετέωρη κατάσταση.

O Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε συγκεκριμένα και απάντησε για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση “Ρινόκερος” με αποτέλεσμα το κατέβασμά της, και τη χαρακτήρισε απαράδεκτο.

Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: «Έχω σοκαριστεί, είναι απαράδεκτο, δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά»

«Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας για το θέατρο και την πανδημία

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε: «Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

«Ο κορονοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», είπε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν