Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: «Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα 80 κιλά παραπάνω»

by Τόνια Τζαφέρη

Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: «Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα κιλά»

Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: Έντονες αντιδράσεις και σχόλια έχει προκαλέσει και ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision. Μετά τα κιλά της Έλενας, εννοείται σχολιάστηκαν και τα κιλά της τραγουδίστριας της Μάλτας. Τα σχόλια όμως δημιούργησαν ακόμη περισσότερες αντιδράσεις…

Σειρά είχε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος σχολίασε τα κιλά της τραγουδίστριας της Μάλτας στη Eurovision. Αλλά και τη διαφορετικότητα στον διαγωνισμό.

Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: «Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα κιλά»

«Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό». Η συγκεκριμένη δήλωση ανήκει στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο οποίος την Πέμπτη παραχώρηση στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Eurovision.

Μάλιστα, ο κ. Μπογδάνος δεν περιορίστηκε στον σχολιασμό των κιλών της τραγουδίστριας Destiny . Η Μάλτα χάρη στην  Destiny κατέκτησε φέτος την 7η θέση στον διαγωνισμό της Eurovision. Ο βουλευτής συνέχισε με προκλητικές δηλώσεις σχετικά με την διαφορετικότητα. Ξεσηκώνοντας έτσι, αντιδράσεις. «Η Eurovision θα μετατραπεί για διαγωνισμό που θα συμμετέχουν για να «δειχτούν» ορισμένοι καλλιτέχνες ως κάτι διαφορετικό».

Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: «Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα κιλά»

«Μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές για την Eurovision αν είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή διαφορετικότητας», σημείωσε. Και αφότου έκανε ειδική αναφορά στα κιλά της τραγουδίστριας από τη Μάλτα πρόσθεσε: «Φοβάμαι κιόλας ότι η Eurovision έχει αρχίσει να γίνεται ένα σόου, στο οποίο στο τέλος η πραγματική μάχη, θα είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν. Και εκείνων που έχουν κατέβει για να “δειχτούν”, ως κάτι το διαφορετικό.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν