«Μπορείτε να εξαφανιστείτε ;»: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο με ρεπόρτερ και Μπισμπίκη – Βανδή

by Τόνια Τζαφέρη

Mπισμπίκης – Βανδή: Φανερά ενοχλημένοι και αγενείς προς τους δημοσιογράφους

Σίγουρα δεν είναι εύκολα να συζητείται δημοσίως η προσωπική σου ζωή όταν δεν το θέλεις και είναι εξίσου δύσκολο να το διαχειριστείς. Όταν όμως επιλέγεις για άνθρωπο σου την Δέσποινα Βανδή, η οποία βρίσκεται χρόνια στον χώρο, πρέπει να είσαι έτοιμος να σεβαστείς και ότι αυτό συνεπάγεται.

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή είναι ένα ζευγάρι που συζητιέται έντονα, με τον ηθοποιό να είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει συνηθίσει την τόση υπερέκθεση στην οποία η Δέσποινα ζει τόσα χρόνια.

Ενώ τραγουδίστρια δείχνει πιο ανεκτική στο να την κυνηγούν οι ρεπόρτερ για μία δήλωση, εσχάτως, το θέμα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και ο ηθοποιός φροντίζει να δείχνει τη δυσαρέσκειά του.

«Μπορείτε να εξαφανιστείτε ;»: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο με ρεπόρτερ και Μπισμπίκη – Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας άνθρωπος που έχει συνηθίσει να μιλάει για τη δουλειά του, για τις παραστάσεις που κάνει στο Cartel και μέχρι εκεί. Αν δεν υπήρχε η σχέση του με τη Βανδή, ελάχιστοι θα γνώριζαν τη γυναίκα του και το στάτους της προσωπικής του ζωής.

Το “επεισόδιο” με την Βανδή και τον Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο

Όταν λοιπόν επέστρεψαν από ταξίδι, η κάμερα του «Πρωινού» και ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας τους περίμεναν στις αφίξεις του Ελ. Βενιζέλος. Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τι θα ακολουθήσει και είπε στον δημοσιογράφο «βρε Γρηγόρη… βρε Γρηγόρη», για να της απαντήσει εκείνος «τι να κάνω, πες μου!».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης την είχε εύκαιρη την απάντηση: «Να εξαφανιστείτε, δε μπορείτε;». Και μπορεί η Φαίη Σκορδά να γελούσε, αλλά κάτι μας λέει πως δε θα αργήσει η στιγμή που ο ηθοποιός θα μιλήσει με άλλο ύφος σε κάποιο ρεπόρτερ…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν