«Μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία, κάποιες σχολίασαν το ντεκολτέ μου»: Η αγανάκτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά μετά τα αρνητικά σχόλια

Νέο ξέσπασμα έχουμε από την ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία έκανε την δίκη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για το ντεκολτέ της.

H εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν αφιερωμένη στην υπόθεση της Πάτρας και την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη Τζωρτζίνα.

Οι χρήστες στα social media ασχολήθηκαν με την εξωτερική εμφάνιση και το ντύσιμο της παρουσιάστριας καθώς θεώρησαν πως δεν ήταν ευπρεπώς ντυμένη για την υπόθεση αυτή.

Η Κατερίνα Καινούργιου «ξέσπασε» μέσα από το Instagram account της, γράφοντας γι’ αυτές τις γυναίκες (και όχι μόνο) που σχολίασαν το look της.

«Σε μια κοινωνία που παραπαίει και μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες δεν σχολίασαν την επαγγελματική μου δεινότητα, τον τρόπο που προσέγγισα το θέμα… την ευαισθησία μου και την διακριτικότητα μου αλλά… το ντεκολτέ μου!! Όλοι μας είμαστε ανασφαλείς και ίσως περισσότερο εμείς οι γυναίκες (και όσες ταυτίζονται με το συγκεκριμένο φύλο) γιατί έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε. Το να προκαλείς όμως έναν τέτοιο σεξισμό είναι το ίδιο με το να ανοίγεις πληγές στον εαυτό σου… Κορίτσια μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό, ευαισθησία και ψυχραιμία για να μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά