«Χαλασμός Κυρίου» στο Mega: Η on air «συγγνώμη» της Ανθής Βούλγαρη μετά τις φωνές στο πλατό

«Χαλασμός Κυρίου» στο Mega: Η on air «συγγνώμη» της Ανθής Βούλγαρη  μετά τις φωνές στο πλατό

Ανθή Βούλγαρη: Η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές του Mega

Στο κόκκινο έφτασε η ένταση στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» με παρουσιαστές τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι έβαλαν τις φωνές προκειμένου να καταφέρει να πάρει τον λόγο ο έτερος καλεσμένος.

Πιο συγκεκριμένα οι βουλευτές Πλεύρης και Σκουρλέτης μιλούσαν ακατάπαυστα και σχεδόν ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα οι παρουσιαστές να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν ώστε να δοθεί ο λόγος στον Χρήστο Σαλαλέ.

Για την ακρίβεια, οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη έβαλαν τις φωνές για να τους σταματήσουν και να καταφέρει να πάρει τον λόγο ο έτερος καλεσμένος.

«Μιλάτε και οι δύο… Κοιτάτε να ακουστεί η φωνή σας. Πρέπει να ακουστεί ένας…», είπε αγανακτισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ όταν η Ανθή Βούλγαρη προσπάθησε να δώσει τον λόγο στον Χρήστο Σαλαλέ (υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ), δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα να πει σε έντονο ύψος:

«Σας παρακαλώ επιτέλους, κ. Σκουρλέτη…».
«Μη μου υψώνετε τη φωνή», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης, με τη δημοσιογράφο να ανταπαντά: «Μη μου κάνετε υποδείξεις».

«Χαλασμός Κυρίου» στο Mega: Η on air «συγγνώμη» της Ανθής Βούλγαρη  μετά τις φωνές στο πλατό

Η on air συγγνώμη της Ανθής Βούλγαρη

Στο τέλος της εκπομπής η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές του Mega: «Εγώ πριν κλείσουμε, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα, έχετε δίκιο, πρέπει από εδώ και στο εξής να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι πρέπει να ακούγονται και όχι να φωνάζουν. Όσο για το εάν μεροληπτούμε, αυτό φαίνεται από τα ρεπορτάζ μας», είπε η Ανθή Βούλγαρη στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Προτεινόμενα