Χαμό έκανε στην Κρήτη η Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγούδησε το “Α Καπέλα Στα Χανιά” και όλο το στάδιο χειροκροτούσε

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέρει πως να μαγεύει το κοινό της σε συναυλία

Αίσθηση προκάλεσε εχθές η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία μάγεψε με την εμφάνιση της στα Χανιά, ποσο μάλλον όταν ξεκίνησε να ερμηνεύει το γνωστό τραγούδι: “Α Καπέλα Στα Χανιά”.

Συγκίνηση, έρωτας, πάθος, νοσταλγία. Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν την χθεσινή συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, στα Χανιά.

Η συναυλία στην Ανατολική Τάφρο, ξεκίνησε λίγο μετά της 9 το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου, με τον θερμό χειροκρότημα του κόσμου να καλωσορίζει την τραγουδίστρια.
Το zarpanews.gr δε θα μπορούσε να λείψει από εκείνη την βραδιά, απαθανατίζοντας την Νατάσα Θεοδωρίδου επί σκηνής, με την μουσική ορχήστρα και τον Κώστα Καραφώτη.

Εικόνες και βίντεο από την ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου στα Χανιά

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια επισκέφτηκε τα Χανιά, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι. Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε γνωστά κομμάτια της από παλιά, νέες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών με το κοινό να την αποθεώνει σε κάθε της ερμηνεία.

Η συναυλία ήταν sold out με πολλούς φανατικούς θαυμαστές να βρίσκονται από την αρχή του προγράμματος όρθιοι μπροστά στη σκηνή και να διασκεδάζουν.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε άμεση και συνεχή αλληλεπίδραση με το κοινό της, έστελνε φιλιά τους θαυμαστές της, τους παρότρυνε να συμμετέχουν με χειροκροτήματα, ενώ τα βίντεο και οι φωτογραφίες ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της βραδιάς.

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη