Χαμογελά ξανά η Μαρί Κωνσταντάτου: «Eίμαι πολύ καλά στη ζωή μου αυτή την περίοδο»

Μαρί Κωνσταντάτου: Καινούργιος σύντροφος στην ζωή της

Η Μαρί Κωνσταντάτου κάνει την μεγάλη επιστροφή στο θέατρο με το παιδικό παραμύθι, Μάικ ο Φασολάκης. Παράλληλα στην προσωπική της ζωή έχει ένα καινούργιο σύντροφο που την κάνει να χαμογελάει.

Μέσα σε όλα η Μαρί Κωνσταντάτου αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο της υιοθεσίας λέγοντας πως παρότι η ίδια δε μπήκε ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία, τη θεωρεί μια διαδικασία απαγορευτική που θα πάρει χρόνια για να αλλάξει το νομικό της πλαίσιο.

«Η διαδικασία της υιοθεσίας δεν είναι εύκολη, είναι σχεδόν απαγορευτική. Υπάρχουν άλλα πράγματα γύρω – γύρω που δε σου επιτρέπουν να προχωρήσεις σε μια υιοθεσία. Προσωπικά δεν ξεκίνησα μια τέτοια διαδικασία αλλά ήξερα άλλα άτομα που ήθελαν να το κάνουν και κάποια στιγμή “κόλλησαν” τα πράγματα γιατί υπάρχουν φυσικοί γονείς οι οποίοι δε δίνουν συγκατάθεση.

Μαρί Κωνσταντάτου: Η υιοθεσία και η προσωπική της ζωή

Ναι μεν τα έχουν εγκαταλείψει αλλά δε δίνουν συγκατάθεση να πάνε σε μια άλλη οικογένεια. Είναι πολλά από πίσω και μέχρι να αλλάξει η νομοθεσία νομίζω ότι θα πάρει αρκετά χρόνια» είπε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, η Μαρί Κωνσταντάντου αρκέστηκε να πει πως είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της χωρίς να θέλει να δώσει καμία επιπλέον πληροφορία.

Related posts

Ο Τάσος Χαλκιάς για πρώτη φορά εξομολογείται: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά κι εμένα ιδιαιτέρως»

Η πιο δύσκολη σκηνή του Maestro: «Καθόμουν σε μια γωνιά και έκλαιγα ασταμάτητα»

Χρυσούλα Διαβάτη: «Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους»

Η κατάθεση ψυχής της Αγγελικής Λάμπρη: “Είχα παγώσει, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου”

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο χωρισμός και η επανασύνδεση με τη μητέρα της κόρης του, το τροχαίο, η παράλυση και οι καταγγελίες στο θέατρο

Μάθημα ανθρωπιάς: Μαθητές πλήρωσαν κρυφά εισιτήριο θεάτρου σε συμμαθητή τους που δεν είχε τα χρήματα

Ανανεωμένη και σκέτη κούκλα: Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε τη αλλαγή και θύμισε ξανά τη “Σιλβή” από τα “Μεσάνυχτα”

Γεράσιμος Γεννατάς: Η αποκάλυψη για τον γιο του, ο πραγματικός λόγος που δεν μιλάει ποτέ γι’ αυτόν και οι τραγικές απώλειες των γονιών του

Περήφανη η Έλενα Τσαβαλιά: Ο Μάρκος Σεφερλής συγκίνησε με την πράξη ανθρωπιάς σε συνάδελφο