Χαμογελάει από ψηλά η Κάρολαϊν: Η μεγάλη αλήθεια για τη Λυδία και οι 7 λέξεις του Ντέιβιντ Κράουτς που «τελείωσαν» τον Αναγνωστόπουλο

Ντέιβιντ Κράουτς: Με δύο κουβένετες «τελείωσε» τον συζυγοκτόνο

Μία μόλις εβδομάδα πριν από τη δίκη του πιλότου, ο πατέρας της δολοφονημένης Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς, στέλνει ένα μήνυμα στον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την οικογένειά του.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της άτυχης κοπέλας υπογραμμίζει ότι όσο περνά από το χέρι του, ο δολοφόνος της κόρης του δεν πρόκειται ποτέ να δει τη μικρή Λυδία, ενώ διερωτάται πώς είναι δυνατόν κάποια στιγμή η μικρή Λυδία να συναντήσει τον πατέρα της από τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Ντέιβιντ Κράουτς «σίγουρα είναι ελεύθερος να βλέπει όσες φωτογραφίες θέλει. Είμαι όμως αποφασισμένος να μη δει ποτέ τη μικρή Λυδία από κοντά. Στερήθηκε το δικαίωμα αυτό τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της».

Χαμογελάει από ψηλά η Κάρολαϊν: Η μεγάλη αλήθεια για τη Λυδία και οι 7 λέξεις του Ντέιβιντ Κράουτς που «τελείωσαν» τον Αναγνωστόπουλο

Ντέιβιντ Κράουτς: Τι θα πει στη μικρή Λυδία για τον θάνατο της Καρολάιν

Ερωτηθείς για το πώς θα αποκαλύψει στη Λυδία την αλήθεια για τον θάνατο της μητέρας της, σημείωσε «πώς θα της τον συστήσω; Αυτός είναι ο πατέρας σου… Σκότωσε τη μητέρα σου και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπεις πολύ».

Όσον αφορά το πως μεγαλώνει η μικρή Λυδία, ο Ντέιβιντ Κράουτς σημείωσε ότι «ο μικρός μου θησαυρός έχει ενσωματωθεί στην αγαπημένη οικογένεια της αδερφής της μητέρας της. Όπως και τα ξαδέλφια της, αποκαλεί τη θεία της «μαμά», ενώ τα ξαδελφάκια της την αντιμετωπίζουν σαν να είναι η μικρή τους αδελφή».

Αναφερόμενος στην απορία που θα έχει η μικρή Λυδία, κάποια στιγμή, γιατί δε μοιάζει με τα αδερφάκια της, αφού έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και σγουρά καστανά μαλλιά, σε αντίθεση με τα ολόισια μαύρα μαλλιά των άλλων παιδιών, ο παππούς της τόνισε «είναι μεγάλη η ανησυχία μου για το τι θα της πω και είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη ευαισθησία».

Σχετικά με τους γονείς του πιλότου, καταλήγει, χωρίς να τους κατονομάζει, ότι «δε θα επιτρέψει ποτέ σε αυτούς τους δύο να πάρουν την επιμέλεια της Λυδίας, κάτι που επιδιώκουν, για τους δικούς τους εγωιστικούς λόγους, καθώς θα ήταν «τραγωδία» να γυρίσουμε τη Λυδία πίσω στη ζωή της εδώ, τη στιγμή που περνά ευτυχισμένες στιγμές στις Φιλιππίνες».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo