Χαμός με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη: Νέα φωτογραφία του με τη Μελίνα Μελίνα έβαλε «φωτιά» στο Instagram

Μελίνα Νικολαΐδη: Η 18χρονη ανέβασε και άλλη φωτογραφία με τον αγαπημένο της

Μελίνα Νικολαϊδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ζουν ελεύθεροι τον έρωτά τους και πλέον οι αναρτήσεις τους, γίνονται viral. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα και ο personal trainer και επιχειρηματίας Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διατηρούν σχέση και είναι αχώριστοι.

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ενεργή το τελευταίο διάστημα στο Ιnstagram που πρόσφατα μετέτρεψε από ιδιωτικό σε δημόσιο αποκαλύπτοντας έτσι τις αναρτήσεις της.

Σε αυτές δεσπόζουν τα σχόλια που έχει κάνει ο αγαπημένος της.

Στην ανάρτησή της το καλοκαίρι, η Νικολαΐδη δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι στην πισίνα. Και ο Πολυχρονιάδης έγραψε: «Play Dirty»

Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε τις διακοπές που είχαν προγραμματίσει μαζί: «Στη Σαντορίνη θα βγάλουμε καλύτερες», ήταν το σχόλιό του.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης σχολίασε: «Our Summer»:

Τέλος, οι δυο τους θέλησαν να είναι διακριτικοί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν το περασμένο καλοκαίρι ανέβασαν ένα στιγμιότυπο από την βόλτα στο νησί των διακοπών τους, πιασμένοι χέρι – χέρι.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι

Η Μελίνα Νικολαΐδη βιώνει μία πολύ όμορφη περίοδο στη προσωπική της ζωή καθώς είναι ερωτευμένη.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, μετακόμισε πρόσφατα στην Αγγλία για τις σπουδές της. Την ίδια στιγμή, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, με τον οποίο διατηρεί σχέση από το καλοκαίρι.

Πρόκειται για γοητευτικό 34χρονο επιχειρηματία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στα νότια προάστια. Παράλληλα παίζει βόλεϊ στην ΑΕΚ.

Η αποκάλυψη για τον δεσμό τους έγινε όταν η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της. Επίσης, δημοσίευσε story στο Ιnstagram απαθανατίζοντάς τον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Από την πλευρά της, η Βανδή στις αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης στο Κολλέγιο Αθηνών, περήφανη για την κόρη της και το νέο της ξεκίνημα.

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου», είχε γράψει στο instagram η τραγουδίστρια.

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης