Χαμός με τον Άγγελο Λάτσιο – Η απίστευτη κίνηση του γιού της Ελένης Μενεγάκη

by Τόνια Τζαφέρη

Άγγελος Λάτσιος: Ευαισθητοποιημένος σχετικά με την οικογένεια και το περιβάλλον

Άγγελος Λάτσιος: Ιδιαίτερα ενεργός με τα social media είναι ο γιος της Μενεγάκη, ο οποίος επιλέγει να μοιραστεί με το κοινό του, κάποιες στιγμές από την ζωή του. Πολλές φωτογραφίες που αναρτά μάλιστα, γίνονται αντικείμενο συζήτησης και σχολίων, ενώ φαίνεται να έχει ‘’ιδιαίτερη πέραση’’ και στις κοπέλες.

Πιο αναλυτικά η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, βρίσκεται ακόμα διακοπές στην αγαπημένη τους Άνδρο. Και έτσι ο Άγγελος Λάτσιος απόλαυσε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την αγαπημένη του αδερφή. Ενώ πρόσφατα τον είδαμε να κάνει μπάνιο και με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι η μικρότερη της οικογένειας και πολύ συχνά και η Ελένη Μενεγάκη ανεβάζει στιγμιότυπα μαζί της. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο το καλοκαίρι, ο Άγγελος Λάτσιος μας έχει προσφέρει μερικά μοναδικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές στιγμές της οικογένειάς του.

Άγγελος Λάτσιος: Η απίστευτη κίνηση του γιού της Μενεγάκη

Ενώ πρόσφατα, είχε τραβήξει και πάλι την προσοχή με την παρακάτω φωτογραφία. Όπου φαίνεται να είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος σε περιβαλλοντολογικά θέματα αυτού του πλανήτη. Αποφάσισε εκτός από φωτογραφίες με τους φίλους του και δικές του. Να ανεβάσει και κάτι για να παρακινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο.

Άγγελος Λάτσιος: Η απίστευτη κίνηση του γιού της Μενεγάκη

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου επισκέφθηκε μια παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη σκουπίδια. Αποφάσισε να τα μαζέψει ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μερικές σκέψεις του με τους ακόλουθούς του στο Ιnstagram.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα