Χαμός στην πρεμιέρα Ρουβά-Αργυρού: Τα τρυφερά λόγια, η αφιέρωση του Σάκη στην Κάτια και οι διάσημοι που έδωσαν το παρών

Ρουβάς – Αργυρός: Φαντασμαγορική πρεμιέρα για τους δύο καλλιτέχνες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχτηκε στο Teatro Athens τον Σάκη Ρούβα και το δυνατό σχήμα της χρονιάς πραγματοποιήσε μια από τις πιο δυνατές πρεμιέρες, χθες βράδυ 11/11.

Όχι μόνο γιατί υπήρξε… κοσμοσυρροή καλλιτεχνών για να παρακολουθήσουν στο πρόγραμμα αλλά και γιατί τόσο ο Σάκης όσο και ο Κωνσταντίνος είχαν πολλούς άσους κρυμμένους στο μανίκι τους για τη βραδιά!

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν στις κάμερες που τους περίμεναν για την πρεμιέρα τους και ο Σάκης παραδέχτηκε ότι θαυμάζει στον Αργυρό την ενέργειά του, το πάθος του και τα… πάντα του όπως είπε ενώ ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε ότι σε εκείνον θαυμάζει την οικογένειά του.

Φυσικά, και οι δύο έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικά από τα καλύτερα σημεία του προγράμματος ήταν όταν οι θαμώνες απολάμβαναν και τους δύο επί σκηνής να ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Σάκης Ρουβάς πλησίασε την απαστράπτουσα σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και της αφιέρωσε με βλέμμα όλο νόημα ένα τραγούδι του.

Ρουβάς – Αργυρός: Φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Τη βραδιά απόλαυσαν η Ζόζεφιν Βέντελ, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Νάνσυ Παραδεισανού και πολλοί άλλοι. Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε