Χαμός στο πλατό του The Chase: Η Μπεκατώρου ζαλίστηκε από την ένταση και ο παίκτης που πήρε 10.000€

The Chase: Ο παίκτης που τους ξετρέλανε όλους

Το απόγευμα της Τρίτης εκτυλίχθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο «The Chase» όταν δύο παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν 12.700 ευρώ λίγο πριν λήξει ο χρόνος.

Συγκεκριμένα μεταξύ των παικτών που διαγωνίστηκαν στο επεισόδιο ήταν και ο Γρηγόρης, ο οποίος έμελλε να γράψει τη δική του ιστορία.

Αρχικά, ο Γρηγόρης, ο οποίος κατάγεται από Κεφαλονιά, έκανε ρεκόρ αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του The Chase, οποίος δεν έκανε ούτε ένα λάθος στις πρώτες ερωτήσεις της Μαρίας Μπεκατώρου.

The Chase: Ένταση και 12.700 ευρώ

Έτσι λοιπόν, ο Γρηγόρης έχοντας μαζέψει 3.600 ευρώ βρέθηκε αντιμέτωπος με το «Βουνό», ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι και 10.000 ευρώ που ήταν η ανώτατη προσφορά, την οποία και δέχτηκε, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό.

Μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που ευχαρίστησε τον Γρηγόρη για «αυτή τη στιγμή που μας χάρισες». Στη συνέχεια, στον μεγάλο τελικό, ο οποίος αποδείχτηκε σε θρίλερ, ο Γρηγόρης και ακόμα ένας παίκτης κέρδισαν το εκ νέου το «Βουνό» κερδίζοντας οριστικά τα χρήματα! Στο τέλος η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε πως «ζαλίστηκα από την ένταση».

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα