Χάος με την εμφάνιση της Σοφίας Καρβέλα: Η συλλογή της κόρης της Άννας Βίσση από τζιν που κερδίζει τις εντυπώσεις

Χάος με την εμφάνιση της Σοφίας Καρβέλα: Η συλλογή της κόρης της Άννας Βίσση από τζιν που κερδίζει τις εντυπώσεις

Σοφία Καρβέλα: Τα τζιν βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών της

Η Σοφία Καρβέλα, η κόρη των Άννα Βίσση και Νίκου Καρβέλα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το στυλ τγης και φυσικά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. τιδήποτε και αν φοράει, μοιάζει να είναι φτιαγμένο για εκείνη, από το πιο απλό μέχρι το πιο επίσημο και γκλαμ λουκ. Φυσικά, η ίδια είναι επαγγελματίας στυλίστρια και είναι απόλυτα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις της κάθε σεζόν, αλλά φροντίζει να επιλέγει μόνο όσο ανταποκρίνονται στη δική της αισθητική και το γούστο της. Τα μπέισικ κομμάτια είναι τα αγαπημένα συστατικά των εμφανίσεών της, οπότε θα δεις πολλά κλασικά κομμάτια στα καθημερινά της σύνολα, που συνδυάζονται με περισσότερο βαρύγδουπες επιλογές, όπως ιδιαίτερα παπούτσια και αξεσουάρ.

Το παντελόνι, που βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών της συλλογής της είναι φυσικά το τζιν παντελόνι.Η Σοφία έχει μία από τις πιο ενημερωμένες συλλογές σε ντένιμ, σε όλα τα χρώματα και τα πιθανά φιτ, που μπορείς να φανταστείς, και φροντίζει να αναδεικνύει το καθένα μοναδικά. Παρακάτω θα δεις όλες τις παραλλαγές, που έχει στη ντουλάπα της.

Σοφία Καρβέλα: Η ατελείωτη συλλογή με τζιν παντελόνια

Το τελευταίο διάστημα, η Σοφία φαίνεται πως έχει αντικαταστήσει το αγαπημένο της φαρδύ, τζιν παντελόνι με το νέο πιο άνετο και εμπνευσμένο φιτ της σεζόν, τα παντελόνια κάργκο. Και δεν μιλάμε για ένα απλό κάργκο παντελόνι, αλλά για ένα τζιν βγαλμένο από τα 00s και το στιλ της εποχής, με χαμηλή μέση, φαρδιά γραμμή και τεράστιες τσέπες στο πλάι. Το συγκεκριμένο είναι από τη Νεοϋορκέζικη μάρκα, Alice & Olivia.

Η Σοφία το συνδύασε με ένα πολύ απλό τρόπο: με το αγαπημένο της πουλόβερ σε φωσφοριζέ κίτρινο, από τον οίκο Loewe. Από πάνω επέλεξε ένα ιδιαίτερο πανωφόρι σε κροκό, βυνίλ δέρμα σε φαρδιά γραμμή, ενά από κάτω ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μποτάκια εμπνευσμένα από την Αμερική της Δύσης , σε σουεντ δέρμα. Και ενώ μιλάμε για τρία θεωρητικά απλά κομμάτια, μπορείς να δεις πώς οι ιδιαίτερες ποιότητες, τα χρώματα και οι έντονες γραμμές, έκαναν το σύνολο της απόλυτα στιλάτο και εντός εποχής.