Χάος στο Twitter με την ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Άντζελα Γκερέκου: Η ερωτική σκηνή στην «Γη της Ελιάς» και το χάος στο Twitter

Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη ερωτική της σκηνή, προκάλεσε έκπληξη στο κοινό και πυροδότησε τη γραφίδα των τουιτεράδων

Άντζελα Γκερέκου: Ύστερα από χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε με την πολυσυζητημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς». Μάλιστα πρώτη ερωτική της σκηνή, προκάλεσε έκπληξη στο κοινό και πυροδότησε τη γραφίδα των τουιτεράδων.

Στην σειρά υποδύεται την Αθηνά Νομικού. Πρόκειται για μια σκληροτράχηλη κι αυταρχική γυναίκα, που τρέφει μεγάλη αγάπη για την γη και τις ελιές της. Στο πρώτο επεισόδιο μένει χήρα και πενθεί για τον σύζυγό της, Ιπποκράτη, μόνο που στην πορεία αποκαλύπτεται πως αυτό δεν είναι αληθινό. Η Αθηνά Νομικού διατηρεί παράνομη σχέση με τον Δημήτρη Καπράλο.

Τον Δημήτρη υποδύεται ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με την συμμετοχή του στο My Style Rocks. Μάλιστα, έχει κερδίσει και τον τίτλο «Mr GS Hellas 2020” καθώς ψηφίστηκε ο ομορφότερος άντρας για το 2020. Ο Δημήτρης είναι ο υποτιθέμενος γιος της Αθηνάς. Κατέχει μόνιμη θέση στο ελαιοτριβείο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να του αρκεί κι αναπτύσσει ερωτική σχέση μαζί της. Λίγο μετά την κηδεία του Ιπποκράτη, η Αθηνά κι ο Δημήτρης παραδίνονται στις φλόγες του έρωτα, έχοντας πετύχει τον στόχο τους με την κληρονομία.

Άντζελα Γκερέκου: Η ερωτική σκηνή στην «Γη της Ελιάς» και το χάος στο Twitter

Η ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo