Χαρές για την Τάμτα: Η κόρη της, Άννυ, έγινε 27 ετών και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Τάμτα: Η κόρη της Άννυ έγινε 27 και είναι ίδια με την μητέρα της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Τάμτα, έγινε μανούλα όταν ήταν πολύ μικρή και η κόρη της, Άννυ, είναι η μεγάλη αδυναμία της. Χθες, 12/11, η Άννυ είχε τα γενέθλια της και η Τάμτα έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση.

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες pop τραγουδίστριες του κοινού, το οποίο και από την πρώτη στιγμή την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα και για αυτόν τον λόγο μάλιστα εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει ένα μεγάλο φαν κλαμπ.

Η Τάμτα, πέρα από την μεγάλη της αγάπη για τη μουσική, η μεγαλύτερή της αδυναμία ζωγραφίζεται στο πρόσωπο της κόρης της, Άννυ, η οποία και πάντοτε είναι η προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και να κάνει. Μαμά και κόρη έχουν μόλις 15 χρόνια διαφορά και μοιάζουν αρκετά.

Τάμτα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Η Τάμτα έχει μιλήσει πολλές φορές για την κόρη της Αννυ και το πόσο δεμένες είναι. Την απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία και στην ουσία μεγάλωσαν μαζί. Μάλιστα ο περισσότερος κόσμος βλέποντάς τις πιστεύει ότι είναι αδελφές!

Η Άννυ έγινε 27 ετών, με την μαμά της να της εύχεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Η τραγουδίστρια είναι πολύ περήφανη για την κόρη της, που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη!

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη