Χαρές και χαμόγελα για τον παρουσιαστή με την Χριστίνα Μπόμπα: Έσκασαν τα υπέροχα νέα για τον Σάκη Τανιμανίδη

by Τόνια Τζαφέρη

Σάκης Τανιμανίδης: Ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση

Μετά το διάλειμμα που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στον τηλεοπτικό φακό με ένα νέο πρότζεκτ που ετοιμάζεται.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται και την νέα σεζόν να βρεθεί στην τηλεόραση, με τα νέα για τον ίδιο να είναι εξαιρετικά θετικά, καθώς θα βρεθεί στη «τιμόνι» ενός νέου ριάλιτι.

Χαρές και χαμόγελα για τον παρουσιαστή με την Χριστίνα Μπόμπα: Έσκασαν τα υπέροχα νέα για τον Σάκη Τανιμανίδη

Μια εντελώς διαφορετική πρόταση στην τυπολογία των ριάλιτι φέρνει ο ΑΝΤ1 στη μικρή του οθόνη από τη νέα χρονιά και ακούει στο όνομα «Dragon’s den». Παρουσιαστής αλλά και παραγωγός του εν λόγω προγράμματος είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος πιστεύει ότι το συγκεκριμένο φορμάτ θα εξιτάρει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα, εκτός απροόπτου, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και ήδη η παραγωγή είναι στο στάδιο της προετοιμασίας. Άλλωστε εδώ και λίγο καιρό η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, είχε αποκαλύψει πως ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό πρότζεκτ.

Ποιο είναι το νέο πρότζεκτ που θα παρουσίασει ο Σάκης Τανιμανίδης

Το συγκεκριμένο ριάλιτι ξεκίνησε από την Ιαπωνία το μακρινό 2001 και είχε τίτλο «Tigers of money». Εχει προβληθεί σε συνολικά 30 χώρες παγκοσμίως, από τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, μέχρι την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ του, υπάρχουν τέσσερις ή πέντε κριτές-επενδυτές, οι Dragons (Δράκοι), οι οποίοι βλέπουν κάθε φορά έναν μικρό επιχειρηματία να τους παρουσιάζει την ιδέα ή την επιχείρησή του.
Μπροστά από τους κριτές μπορούν να παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν. Στη συνέχεια, ο διαγωνιζόμενος αναλύει τα θετικά της ιδέας του, προσπαθώντας να τους πείσει να του δώσουν ένα συγκεκριμένο ποσό (το οποίο καθορίζεται εκείνη τη στιγμή), ενώ οι τελευταίοι έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν ένα ποσοστό μετοχών, από την επιχείρηση που θα στηθεί.

Χαρές και χαμόγελα για τον παρουσιαστή με την Χριστίνα Μπόμπα: Έσκασαν τα υπέροχα νέα για τον Σάκη Τανιμανίδη

Φυσικά, ο παίκτης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την προσφορά των κριτών και να αποχωρήσει από την αίθουσα. Από την άλλη, οι «Δράκοι» πολλές φορές αν εντοπίσουν ελλείψεις ή προβλήματα στην ιδέα ενός διαγωνιζόμενου, μπορούν να το βάλουν στο… στόχαστρο. Τα ονόματα των κριτών που θα βρίσκονται στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 δεν θα είναι γνωστά αφού θα προέρχονται από τον χώρο του επιχειρείν.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν