Χάρις Αλεξίου: Η πολυτελής βίλα – ανάκτορο που πούλησε στα βόρεια προάστια για 1 εκατομμύριο ευρώ

Χάρις Αλεξίου: Η πώληση της υπερπολυτελούς βίλας

Για ένα εκατομμύριο ευρώ η γνωστή ελληνίδα τραγουδίστρια, πούλησε μια υπέρ πολυτελής βίλα στα βόρεια προάστια. Ένα γεγονός που σύντομα συζητήθηκε έντονα.

Η Χάρις Αλεξίου υπήρξε μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες όλων των εποχών, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια δική της περιουσία, αν και πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχε γίνει θέμα η πώληση μιας υπερπολυτελούς βίλας, που είχε στην κατοχή της.

Πρόκειται για αρχιτεκτονικό κόσμημα της περιοχής, με ακριβά υλικά και ζεστά χρώματα. Κερδίζουν το μάτι οι τζαμαρίες και το ξύλο, το εύρος του -είναι περίπου 400 τ.μ.- και δη χτισμένο σε τέσσερα επίπεδα. Μάλιστα, στο μικρό σχετικά οικόπεδο για τόσο μεγάλο οίκημα, αυτό των 800 τ.μ., η Χάρις έχει φτιάξει και μια μικρή πισίνα και αίθριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπερπολυτελής βίλα της Αλεξίου

Στο ισόγειο βρίσκονται τα σαλόνια, με θέα στον κήπο και στην πισίνα και στους δύο άλλους ορόφους οι κρεβατοκάμαρες. Την δε παράσταση κλέβει το roof garden της μονοκατοικίας με την υπέροχη θέα. Η Χάρις Αλεξίου, η οποία δεν αγαπά καθόλου την επίδειξη, αγόρασε πριν από μερικά χρόνια το συγκεκριμένο σπίτι, όπως αναφέρει η Espresso, για επένδυση. Η ίδια δεν έμεινε ποτέ εκεί και κατοικεί σε ένα απλό και άνετο διαμέρισμα στη Φιλοθέη, που νοικιάζει στην περιοχή του Tennis Club.

Όσο για την τιμή του, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως «άγγιζε» το ένα εκατομμύριο ευρώ. Το σπίτι έμενε νοικιασμένο στην οικογένεια του επιχειρηματικού ζεύγους, Γιώργου Σαραντόπουλου και Καρολίνας Αγγελονίδη, με την Αλεξίου όμως να του βάζει πωλητήριο, αφού δεν το θεωρούσε πια χρήσιμο.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα