Χαρμόσυνα νέα για την Άννα Μπεζάν: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Παππά

Άννα Μπεζάν: Έγινε μανούλα για πρώτη φορά και είναι τρισευτυχισμένη

Η Άννα Μπεζάν έγινε μανούλα για πρώτη φορά καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Παππά. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον έρχομο της κόρης τους στον κόσμο.

Ο γιος της Χριστίνας Παππά και γνωστός επιχειρηματίας, και η αγαπημένη του, Άννα Μπεζάν απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μικρή ήρθε στη ζωή με καισαρική στο Ιασώ και ζυγίζει 2.850 κιλά.

Το ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό της κόρης του, με τη Χριστίνα Παππά να δηλώνει έτοιμη να «κακομάθει» την εγγονή της η οποία θα πάρει και όνομά της. Λίγο πριν από τη γέννηση της μικρής ο Δημήτρης Παππάς μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα οργάνωσε ένα baby shower έκπληξη στην Άννα Μπεζάν.

Άννα Μπεζάν: Πως ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον Δημήτρη Παππά

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! το ζευγάρι είχε αναφέρει για τον ερχομό του μωρού του: «Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, έπαθα κρίση πανικού. Το έμαθα με ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης. Είχα 5 μέρες καθυστέρηση, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Όταν άρχισαν, όμως, να μου μυρίζουν αγαπημένες μου τροφές, όπως το μπέικον, τότε άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις στον νου. Έκανα το τεστ και όταν βγήκε θετικό σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα.

Ο Δημήτρης εκείνη την ώρα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Του έστειλα σε φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και…», είπε η Άννα Μπεζάν. Ο Δημήτρης Παππάς ανέφερε: «Έμεινα παγωτό! Περίμενα την Άννα να έρθει με το αεροπλάνο στην Αθήνα γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει μεγαλώσει. Και εκεί που περίμενα κάποιο μήνυμα σχετικά με την πτήση της, βλέπω το τεστ σε φωτογραφία και της λέω: “Έλα! Μου κάνεις πλάκα!”. Και μου απαντά: «Όχι, Δημήτρη, δεν αστειεύομαι, δεν είναι κάτι για το οποίο θα έκανα πλάκα».

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο