Χαρμόσυνα νέα για την Αθηνά Ωνάση: Θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά – Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που θα κληρονομήσει το παιδί της

Χαρμόσυνα νέα για την Αθηνά Ωνάση: Μητέρα για πρώτη φορά

Όλα δείχνουν πως η χρυσή κληρονόμος έχει βρει επιτέλους την ευτυχία στην σχέση της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι. Υπάρχει έντονη φημολογία πως η Αθηνά Ωνάση αναμένεται να γίνει ακόμα πιο ευτυχισμένη καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί.

Καμπάνες χαρμόσυνες χτυπούν και αυτό φαίνεται πως συμβαίνει για χάρη της Αθηνάς Ωνάση, η οποία δείχνει να είναι έτοιμη να ντυθεί ξανά νυφούλα, «σπάζοντας» την κατάρα στα έξι χρόνια από το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, που της προκάλεσε έναν ατελείωτο κλονισμό.

Όλοι έφυγαν από το πλευρό της, ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε… επιεικώς σκληρός και διεκδίκησε την τεράστια της περιουσία, ενώ άπαντες την χαρακτήριζαν ως θλιμμένη πριγκίπισσα. Όλα αυτά, μέχρι να εμφανιστεί μπροστά της ο έρωτας.

Αυτός αποτυπώνεται, όπως όλα δείχνουν, στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Ζόρζι, ενός ανθρώπου που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τοπς.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει.Το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στην Φλόριντα η Αθηνά. Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως αναφέρει το «Yes Magazine».

Ο Αλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος, που έχει διώξει κάθε φόβο από την ψυχή της Αθηνάς, η οποία είναι έτοιμη να εμπιστευτεί ξανά κάποιον, μετά το πολύ σκληρό της διαζύγιο. Η ίδια, εξάλλου, μοιάζει έτοιμη να δημιουργήσει και πάλι μια οικογένεια, αυτή την φορά στηριγμένη σε πολύ «γερά» θεμέλια. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, δηλαδή, συζητά ξανά το ενδεχόμενο να προσπαθήσει για ένα παιδί, πεπεισμένη πως ο Ζόρζι θα γίνει εξαιρετικός πατέρας.

Χαρμόσυνα νέα για την χρυσή κληρονόμο – Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της Αθηνάς Ωνάση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Με το καλημέρα», η Αθηνά Ωνάση έχει περιουσία που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000.000 δολάρια.

Αυτή είναι η ζωή της Αθηνάς Ωνάση σε αριθμούς…

– 217 τραπεζικοί λογαριασμοί

– έχει πάνω από 150.000 δολάρια σε ράβδους χρυσού

– όταν ο Τιερί Ρουσέλ διαχειριζόταν την περιουσία της, έπαιρνε ως ανήλικη 30.000 δολάρια το μήνα

– εισέπραξε 9.000.000 δολάρια από την πώληση 44 κοσμημάτων της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση

– από την πώληση ενός διαμαντιού 38 καρατίων εισέπραξε 4.500.000 δολάρια

– πήρε 12.000 ευρώ από την πώληση μια μινιατούρας Ρολς Ρόις

– ο γάμος της με τον Ντόντα κόστισε 600.000 ευρώ

– από την πώληση ενός ακινήτου 1.600 τ.μ. στο Σάο Πάολο εισέπραξε 12.000.000 ευρώ

– όταν έχασε το κινητό της τηλέφωνο στη Βαρκελώνη, έδινε 5.000 ευρώ σε όποιον της το παραδώσει

– 14.000.000 ευρώ εισέπραξε από την πώληση του διαμερίσματος της Χριστίνας Ωνάση στο Παρίσι

– είχαν δαπανηθεί 700.000 για να ντύσουν το διαμέρισμα με φύλλα Χρυσού

– πούλησε μια βίλα στο Σεν Μόριτζ μαζί με έναν πίνακα Μονέ για 7.000.000 ευρώ

– πήρε 150.000.000 ευρώ για να δώσει τον Σκορπιό

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ο εξίσου ισχυρός Αλμπέρτο

Ο Αλμπέρτο Ζόρζι μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι.

Το σχολείο δεν του άρεσε και άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ιππασία από τα 18 του. Παρ’ όλα αυτά σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων. Μάλιστα έλεγε αστειευόμενος: «Τουλάχιστον θα ήξερα να αλλάζω μια ρόδα σε περίπτωση που η ιππασία δεν πήγαινε καλά».

Στο σχολείο ήταν το «περίεργο», ντροπαλό παιδί που είχε πάθος με τα άλογα. Όταν πια άρχισε να κερδίζει κούρσες και να φιγουράρει στις εφημερίδες, όλοι ένιωθαν υπερήφανοι που γνώριζαν αυτό το «περίεργο» παιδί.

Related posts

Ο κακός χαμóς σήμερα με την Θεοφανία Παπαθωμά και όσα είπε για την αφρικανική σκόνη

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών

Οι σνομπ του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια ως πεθερικά που δεν δέχονται άφραγκο γαμπρό ή νύφη