Χαρούμενες στιγμές για τη Δώρα Χρυσικού: Το πάρτι γενεθλίων, η στήριξη από τον σύντροφό της και η συγκινητική εξομολόγηση

Δώρα Χρυσικού: Η μαχήτρια ζωής γιόρτασε τα γενέθλια της και είναι στα καλύτερα της

Η Δώρα Χρυσικού γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με τους αγαπημένους της και τον σύντροφο της, μετά από την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός ήταν πιο λαμπερή από ποτέ, έχοντας στο πλευρό της τόσο την οικογένειά της όσο και αγαπημένους φίλους και συναδέλφους από τη «Γη της Ελιάς».

Η τηλεοπτική Αρετή έχει καταφέρει μέσα από τον ρόλο της να φέρει στην τηλεόραση μια ηρωίδα τόσο ξεχωριστή που έχει δημιουργήσει γύρω της ένα τεράστιο fan club, και όχι άδικα.

Σύσσωμη η παρέα βρέθηκε στο πλευρό της ενώ εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο γοητευτικός σύντροφός της, ο οποίος την ώρα που η Δώρα Χρυσικού εξιστορούσε τα σημαντικά και τα σπουδαία της ζωής της, εκείνος ήταν δίπλα της και σε κάθε δάκρυ της, της έδινε ένα τρυφερό φιλί!

«46 χρονών είμαι κανονικά αλλά αυτό το 2 είναι η νέα μου ηλικία και σημαίνει ότι τον νίκησα τον χάρο και κατάφερα να είμαι ανάμεσά μας. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι ανάμεσά σας», είπε η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ που γεμίσατε την ημέρα των γενεθλίων μου με την πολύτιμη παρουσία σας, την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι πραγματικά τυχερή και ευγνώμων. Να μεγαλώνουμε όμορφα, να βαδίζουμε πάντα στο “μαζί”, και να παλεύουμε για τα σημαντικά και τα σπουδαία. Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά από καρδιάς», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο

«Ήμουνα χωρίς φρύδια, μαλλιά και πάλι αισθανόμουν ότι είμαι ποθητή από τον σύντροφό μου κι ότι ακόμα μπορούσα να βγω και να με φλερτάρουν. Πήγα κι έκανα μπάνιο με την τομή, δεν έβαλα ολόσωμο μαγιό επίτηδες και χωρίς μαλλιά, χωρίς να αλλάξω την εικόνα μου κι ήταν μεγάλη ανάσα αυτό το πράγμα για εμένα. Κυκλοφορούσα κανονικά με το μαντηλάκι μου γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω στην γυάλα. Δεν είχα κάνει κάτι κακό για να μπω στην γυάλα. Αυτό θέλω να φωνάξω: “Μην αφήσετε κανέναν κερατά να σας βάλει στην γυάλα”», εξομολογήθηκε πρόσφατα στην Αυγή μιλώντας για την περιπέτειά της, μέσα από την οποία βγήκε νικήτρια και πολύ πιο δυνατή!

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη