Χαρούμενοι γονείς η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την κόρη τους, Αλεξάνδρα

Τζένη Μπαλατσινού: Τα γενέθλια της μικρής της κόρης

Η μικρή κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έχει τα γενέθλια της. Η Αλεξάνδρα έγινε 24 ετών και οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι.

Το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στο instagram μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου, από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, μέχρι και σήμερα.

«Χρόνια Πολλά λουλούδι μου» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική, ενώ βρίσκεται συχνά πίσω στην Ελλάδα, όπου και περνά χρόνο με τους γονείς και τα αδέλφια της.

Μάλιστα, χθες το βράδυ οι φίλοι της της έκαναν έκπληξη σε ένα μαγαζί που είχαν βγει για φαγητό και της πήγαν τούρτα!

Η Τζένη Μπαλατσινού για την σχέση με τις κόρες της

«Ο,τιδήποτε και να κάνω, θα το συζητήσω με την Αμαλία και την Αλεξάνδρα και όταν ήμουν στην πρώτη φάση της σχέσης με τον Βασίλη, οι πρώτες που το έμαθαν ήταν οι κόρες μου. Πριν ανακοινώσω τον γάμο με τον Βασίλη, το είπα στις κόρες μου, πήρα άδεια. Όταν χτίζεις μια καλή σχέση με τα παιδιά σου και ο ένας και ο άλλος νιώθουν καλά, είναι ευτυχισμένοι», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για τη σχέση με τις κόρες της σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Και είχε συμπληρώσει για την Αλεξάνδρα που σήμερα έχει τα γενέθλιά της: «Η Αλεξανδρα, που έμεινε μαζί μας και λόγω Covid-19, έχει μια σχέση πολύ καλή με τον Βασίλη. Ήταν το παιδί που έμεινε μαζί μας προτού πάει στο εξωτερικό για σπουδές».

Ενώ για τη σχέση της 24χρονης πια Αλεξάνδρας με τον μικρό Παναγιώτη-Αντώνιο, η Τζένη Μπαλατσινού είχε πει: «Η Αλεξάνδρα είναι με τον Παναγιώτη σαν μαμά σχεδόν»!

Related posts

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»