Χιλιάδες αποχωρήσεις από το Instagram της Ιωάννας Τούνη μετά το ποστάρισμα για τους Παξούς

Ιωάννα Τούνη: Χιλιάδες αποχωρήσεις από το Instagram της

Ιωάννα Τούνη: Χιλιάδες unfollow στον λογαριασμό της Ιωάννας Τούνη, μετά το ποστάρισμά της για τους Παξούς.

Για ακόμα μία φορά η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να προκαλέσει με τις αναρτήσεις της, με αφορμή αυτή τη φορά τις ταβέρνες και τα εστιατόρια στους Παξούς που τα βρήκε κλειστά την Κυριακή.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε». Mε αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες αντιδράσεις στα social media.

Χθες το βράδυ επιχείρησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα με νέα της ανάρτηση, όμως εκ του αποτελέσματος δεν φαίνεται να κατάφερε να γυρίσει και τόσο το κλίμα.

Χάνει followers από την Κυριακή το βράδυ λοιπόν, έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο κύμα αποχωρήσεων από τον λογαριασμό της, με αποτέλεσμα να χάνει χιλιάδες follοwers.

Συγκεκριμένα, από την ώρα που άρχισε να παίρνει διαστάσεις η ανάρτησή της με τους Παξούς μέχρι και σήμερα το πρωί, έχει χάσει 14.000 άτομα που την ακολουθούσαν, με αποτέλεσμα από τους 800.000 που είχε, πλέον να έχει πέσει στις 786.000.

Βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο συγκεκριμένος αριθμός δεν είναι και τόσο μεγάλο πλήγμα για την Ιωάννα Τούνη, όμως αν συνεχιστούν οι απώλειες με αυτό τον ρυθμό, ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα.

Related posts

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα αρνητικά σχόλια: «Λένε πως είμαι τυχερή και όλα μου έχουν έρθει εύκολα»

Στιγμές αγωνίας για την Ιωάννα Τούνη: Τη δάγκωσε ο σκύλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και πήγε στο νοσοκομείο

“Εγώ το έκανα, τι θα μου κάνεις;”: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το περιστατικό που τον εξόργισε

“Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία”: Η νέα ζωή της Ιωάννας Τούνη με τον νεογέννητο γιο της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα»: Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τουνη για τη μητέρα της με τον πρώτο υπέρηχο του γιου της

«Έτρωγα 3 πράγματα κάθε πρωί»: Το πρωινό της Ιωάννας Τούνη, έτσι έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης σε 4 μήνες με γυμναστική

Στη Πάρο η Ιωάννα Τούνη: Χορεύει μαζί με το μωράκι της την Κυριακή του Πάσχα

Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε το μονόπετρο: Ο λόγος που δεν φοράει το δαχτυλίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δύσκολη η ημέρα, αλλά η νύχτα ακόμα δυσκολότερη»: Μαρτυρικό το χθεσινό βράδυ για Τούνη και Αλεξάνδρου με τον 2,5 μηνών γιο τους