Χιλιάδες πιστοί προσκύνησαν τον τάφο του Άγιου Παΐσιου ανήμερα της εορτής του

by Ioanna Themistocleous
Χιλιάδες πιστοί προσκύνησαν τον τάφο του Άγιου Παΐσιου ανήμερα της εορτής του

Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας καταφτάνει από χθες το πρωί στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής για τη γιορτή του Αγίου Παϊσίου, ο τάφος του οποίου βρίσκεται στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, ανήμερα της εορτής, χιλιάδες είναι εκείνοι που προσέρχονται από τα χαράματα για να προσκυνήσουν.

Το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιουλίου και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εψάλει ολονύκτια Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Παισίου παρουσία χιλιάδων πιστών ενώ σήμερα το πρωί ετελέσθει Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Η αναμονή ήταν από 2 έως και 4 ώρες αναμονή στην ουρά για να προσκυνήσει κανείς τον τάφο του Αγίου Παισίου.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη 61χρονη γυναίκα κατά την έξοδο από τη Μονή στο δρόμο προς το πάρκινγκ εξαιτίας της ορθοστασίας. Αμέσως της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο συνοδός της την μετέφερε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για ιατρικές εξετάσεις.

Συντετριμμένη η Ράνια Τζίμα με τον θάνατο του 13χρονου στο δελτίο ειδήσεων – Είπε για τα πατίνια στην Ελλάδα την πιο τραγική αλήθεια που κανείς δεν τολμάει

Μαθεύτηκε ποιος έκανε δώρο το πατίνι – Θρήνος για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε τόσο νωρίς

Μετά τον Νικόλα Φαραντούρη: Οι 4 νέες δυνατές μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ με σφραγίδα Ανδρουλάκη

Αλμυρό κέικ με πατάτες και λαχανικά: Εύκολο, χορταστικό και πεντανόστιμο

Η πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο

Προτεινόμενα