Χήνα φυλάσσει αδέσποτο κουτάβι στην αγκαλιά της

by Τόνια Τζαφέρη
Χήνα φυλάσσει αδέσποτο κουτάβι στην αγκαλιά της

Χήνα: φυλάσσει αδέσποτο κουτάβι στην αγκαλιά της

Χήνα: Ένα τόσο ιδιαίτερο και όμορφο στιγμιότυπο έγινε ‘’viral’’ για μια ακόμη φορά στο διαδίκτυο. Το σχετικό βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, έχει να κάνει με ζωάκια. Και συνήθως είναι αυτά που τραβούν τα βλέμματα, τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους. Αγγίζουν τον καθένα και καθημερινά μας παραδίδουν μαθήματα ζωής. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Ένα τέτοιο γλυκό και τρυφερό στιγμιότυπο, έχει και το βίντεο που θα δούμε στην συνέχεια. Το οποίο έχει να κάνει με μια χήνα.

Aπίστευτο και όμως αληθινό! Μια χήνα «αγκάλιασε» με τα φτερά της ένα αδέσποτο σκυλάκι που κρύωνε. Το κρατά με τρυφερότητα στην αγκαλιά της, απλώνοντας τα φτερά της προκειμένου να το αγκαλιάσει και να το ζεστάνει. Όπως είναι λογικό, οι χρήστες του διαδικτύου ξετρελάθηκαν!

Χήνα φυλάσσει αδέσποτο κουτάβι στην αγκαλιά της

Τα ζώα μπορούν και αυτά να αισθάνονται ενσυναίσθηση. Όπως ακριβώς και οι άνθρωποι. Μπορούν να αισθανθούν εμπιστοσύνη μεταξύ τους αλλά και με τους ανθρώπους και άλλα είδη ζώων. Ειδικά όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Πολύ πιο αθώα και αγνά από το ανθρώπινο είδος, δεν διστάζουν να βοηθήσουν αν το αισθανθούν.

Οι περαστικοί «έλιωσαν» στην όψη αυτής της τρυφερής σκηνής με την χήνα και το σκύλο. Και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα media έγιναν αμέσως viral!

Δείτε το βίντεο με την αγκαλιά της χήνας και του σκυλιού

Προτεινόμενα