Χορεύτρια από την Καβάλα: Η Ρεγγίνα Μακέδου νίκησε τη λευχαιμία με χορό και θα τη δούμε στοancing With The Stars

Ρεγγίνα Μακέδου: Νίκησε τη λευχαιμία με χορό και θα τη δούμε στο Dancing With The Stars

Στα 35α γενέθλιά της, η Ρεγγίνα Μακέδου έμαθε τα δυσάρεστα νέα. Είχε λευχαιμία και θα έπρεπε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Πρόκειται για μία θαρραλέα χορεύτρια από την Καβάλα που δεν το έβαλε κάτω και μοίρασε απλόχερα χαρά και αισιοδοξία.

Είχε συνηθίσει να είναι πάντα δραστήρια, να χορεύει και να κάνει ταξίδια. Δεν είχε κανένα σκοπό να αφήσει τον καρκίνο να της στερήσει τίποτα από όλα αυτά. Και κάπως έτσι, η 36χρονη χορεύτρια από την Καβάλα, Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε κουράγιο και δύναμη σε πολλούς χρήστες του Instagram που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματ

Τα βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει κατά τη διάρκεια της θεραπείας της βρήκαν τεράστια ανταπόκριση στο κοινό και η ίδια πλέον μετρά πάνω από 30.000 followers.

Και κάπως έτσι, η 36χρονη χορεύτρια από την Καβάλα, Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε κουράγιο και δύναμη σε πολλούς χρήστες του Instagram που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Τα βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει κατά τη διάρκεια της θεραπείας της βρήκαν τεράστια ανταπόκριση στο κοινό και η ίδια πλέον μετρά πάνω από 30.000 followers.

Μιλώντας στο kavalanews.gr η Ρεγγίνα είπε: «Να μην αφήνεις τίποτα τοξικό να σε “βρομίζει”, είτε αυτό είναι καρκίνος είτε είναι ένας άνθρωπος, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που θέλω να περάσω είναι η υγεία, το χαμόγελο, ένας θετικός τρόπος ζωής» λέει η αισιόδοξη Ρεγγίνα η οποία ολοκλήρως τις χημειοθεραπείες της τον Νοέμβριο του 2020.

Χορεύτρια από την Καβάλα: Η Ρεγγίνα Μακέδου νίκησε τη λευχαιμία με χορό και θα τη δούμε στοancing With The Stars

Τα βίντεο της Ρεγγίνας Μακέδου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν