Χωρίς ρετούς και φίλτρα στα 52 της: Η Δέσποινα Βανδή με μαγιό βάζει κάτω όλες τις 20αρες του Instagram

by Τόνια Τζαφέρη

Δέσποινα Βανδή: Η άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε για τις διακοπές του τριημέρου της, όπου φυσικά πόζαρε δίπλα στην πισίνα και άφησε το κοινό και τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό…

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή σε μια ημέρα που η έντονη βροχόπτωση χάλασε τα σχέδια πολλών εντός Αττικής για να πάνε στην παραλία, ήταν σαν μια όαση ηλιοφάνειας, με την τραγουδίστρια να δείχνει πως δεν υπάρχουν ηλικίες όταν βλέπει κανείς ένα τόσο εντυπωσιακό και καλογυμνασμένο σώμα.

Χωρίς ρετούς και φίλτρα στα 52 της: Η Δέσποινα Βανδή με μαγιό βάζει κάτω όλες τις 20αρες του Instagram

Τα είπε πολύ σωστά ένα meme που κυκλοφόρησε στα social media με αφορμή αυτή την ανάρτηση. Η Δέσποινα Βανδή στα 52 της είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε στη φωτογραφία.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα πόζαρε φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και το αρετουσάριστο αποτέλεσμα της φωτογραφίας εντυπωσιάζει τους πάντες. Μέχρι και η κόρη της Άννας Βίσση, η Σοφία Καρβέλα, άφησε ως σχόλιο emoji φωτιάς και καρδούλες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως αυτή η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 16.000 likes και όλες οι γυναίκες της showbiz έσπευσαν να χειροκροτήσουν τη Βανδή για το εντυπωσιακό της κορμί και την τόλμη της να καλέσει εμμέσως τις γυναίκες να σταματήσουν να «πειράζουν» τις φωτογραφίες τους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo