«Χώρισα τον σύζυγό μου για έναν πιτσιρικά και το μετάνιωσα. Τι να κάνω για να γυρίσω στην οικογένεια μου;»

Αληθινή εξομολόγηση: Το λάθος μιας γυναίκας και οι επιπτώσεις της πράξης της

Στην παρακάτω εξομολόγηση μία γυναίκα εκμυστηρεύεται το λάθος της και σχολίασε πόσο πικρά το έχει μετανιώσει. Η ιστορία έχει να κάνει με το γεγονός πως αποφάσισε να αφήσει την οικογένειά της για έναν κατά πολύ νεότερό της άντρα. Στην πορεία άλλαξε γνώμη και μετάνιωσε, ενώ σήμερα ζητά τη γνώμη του κόσμου για την περίπτωσή της.

«Ξεμωράθηκα και διέλυσα την οικογένεια μου για να μπλέξω με έναν επιπόλαιο νεαρό που το μόνο που σκέφτεται είναι η πάρτη του! Στην αρχή πίστευα ότι η σχέση μου με τον κατά 20 χρόνια νεότερο μου άντρα ήταν ότι καλύτερο είχε συμβεί στη ζωή μου… Τώρα μετά από 2 χρόνια μετανιώνω κάθε μέρα γι’ αυτή τη σχέση!

Ξεμωράθηκα και διέλυσα την οικογένεια μου για να μπλέξω με έναν επιπόλαιο νεαρό που το μόνο που σκέφτεται είναι η πάρτη του! Δεν το πιστεύω ότι παράτησα έτσι απλά τη θαλπωρή και την ασφάλεια που μου παρείχε ο άντρας μου τόσα χρόνια! Μόνο εκείνος με αγάπησε πραγματικά, με νοιάστηκε, με φρόντισε και εγώ του το ξεπλήρωσα με τον χειρότερο τρόπο. Τον απάτησα με έναν νεότερο άντρα».

Αληθινή εξομολόγση: Πώς ολοκληρώνεται η ιστορία της γυναίκας

«Θέλω να χωρίσω και να γυρίσω πίσω στο άντρα μου όμως ντρέπομαι.. Τι να του πω ότι είχε δίκιο;; Ότι ο πιτσιρικάς δε νοιάστηκε ποτέ για εμένα και πως ήθελε απλά να παίξει και να περάσει την ώρα του; Και στα παιδιά μου τι θα πω που τότε έβγαζα ολόκληρους λόγους προς υπεράσπισης της παράνομης σχέσης μου ώστε να τη δεχτούν. Έκανα τα παιδιά μου να ντραπούν για μένα χωρίς λόγο. Με μισούν που διέλυσα την οικογένεια μας και έχουν δίκιο.

Την πάτησα και τώρα πρέπει να πληρώσω για τις άθλιες πράξεις μου. Θέλω να πατήσω ένα μαγικό κουμπί και να επιστρέψω στη παλιά μου ζωή, στη ρουτίνα μου, τον αντρούλη μου τον καλό και τα παιδάκια μου. Θέλω να νιώσω ξανά ασφαλής και ότι έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπούν και με νοιάζονται πραγματικά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Πώς μπορώ να κάνω τον άντρα μου και τα παιδιά μου να με συγχωρέσουν ώστε να τους πείσω να γυρίσω στο σπίτι μας;».

Related posts

Έρωτας με τη πρώτη ματιά: «Είμαι 24 και ο σύζυγός μου είναι 85 – Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια»

Αληθινή ιστορία: «Χώρισα πριν 25 χρόνια και μένουμε ακόμα μαζί, πρέπει να τον ανέχομαι. Μην κάνετε το λάθος να αγοράζετε σπίτι μαζί»

Αληθινή εξομολόγησηση: Πώς γίνεται αδέλφια, όταν μεγαλώνουν, να σταματούν να μιλάνε μεταξύ τους;

Μια πωλήτρια αποκαλύπτει: Πως καταλαβαίνει ότι ένας άντρας απατάει τη γυναίκα του

«Τσακίζει» κόκαλα η μητέρα που έχασε το παιδί της: «Θέλω να πεις της μάνας μου οτι δεν μπορώ να την βλέπω να βρέχεται απο την βροχή και…»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο σπίτι της μετά από τον χωρισμό: «Τα βλέπεις όλα διαλυμένα, όλα αυτά που έχεις φτιάξει»

«Δεν υπάρχει αφεντικό στη σχέση μας»: Ζευγάρι γιόρτασε 81 χρόνια γάμου και τους είχαν πει ότι «δεν θα κρατούσε πολύ»

«Κρυώνω μαμά κάνε κάτι»: Η τραγική ιστορία μίας γυναίκας – Κοιμόμουν με την κόρη μου στον δρόμο ώσπου μας πήρε σπίτι του ένας άγνωστος

Συγκινεί 11χρονο αγόρι: Έσωσε τη 2χρονη αδερφούλα του από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους