Χωρισμός «βóμβα» για πασίγνωστη Ελληνίδα και τον ηθοποιό σύντροφό της

by Newsroom i-diakopes.gr
Χωρισμός «βóμβα» για πασίγνωστη Ελληνίδα και τον ηθοποιό σύντροφό της

«Πυκνά γκρίζα σύννεφα» μαζεύτηκαν στον ουρανό ενός μεγάλου πολιτικού έρωτα που, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, περνάει αρκετά μεγάλη κρίση από τις αρχές Μαρτίου, η οποία οδήγησε σε χωρισμό. Εάν αυτός θα είναι οριστικός ή όχι, ο χρόνος θα δείξει.

Από τη Βίβιαν Μπενέκου
Οι ψίθυροι άρχισαν από μια προσωπική αποκάλυψη που έκανε «άθελά» της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία, εκρηκτική Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σταθερά πλάι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στα έδρανα του Κοινοβουλίου ήταν η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Στέφανος Καζαμίας και η Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη. Θα μπορούσε να αποδοθεί η απουσία του και σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν…

Χωρισμός «βóμβα» για πασίγνωστη Ελληνίδα και τον ηθοποιό σύντροφό της

Στη διάρκεια της πρότασης μομφής το τριήμερο από 26 έως 28 Μαρτίου η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε μία εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση, ασκώντας έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Ομως ενώ θα περίμενε κανείς σε αυτή τη δύσκολη κοινοβουλευτική φάση, κατά την οποία η Ζωή «πήρε πάνω της σχεδόν όλη την αντιπολίτευση», να έχει δίπλα της έναν δικό της άνθρωπο, τον σύντροφό της δηλαδή, αφού κι εκείνος είναι βουλευτής, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε κοντά της ολόκληρη την Κοινοβουλευτική της Ομάδα, εκτός από εκείνον.

Το ζευγάρι, που ζούσε έναν παθιασμένο έρωτα, λέγεται ότι ήρθε σε ρήξη με αφορμή τη συζήτηση για το επόμενο βήμα στην πολύχρονη σχέση τους αλλά και ανυπέρβλητα προσωπικά προβλήματα που κλόνισαν την επικοινωνία του. Τελευταία υπήρχε στασιμότητα στη σχέση, από την οποία η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήθελε να δραπετεύσει, προχωρώντας στη δημιουργία οικογένειας, γεγονός που έβρισκε αντίθετο τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση. Εκείνη πιστεύει πολύ στον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας και, με βάση το γεγονός ότι η ίδια είναι υπέρμαχος της μητρότητας, θεώρησε ότι ένα παιδί θα ήταν αυτό που θα έδενε τη σχέση τους ακόμα περισσότερο. Εκείνος όμως, όντας πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο του, φαίνεται πως δεν ενθουσιαζόταν με την ιδέα αυτή.

Στο Θέατρο Τέχνης στην επίσημη πριεμιέρα της παράστασης «Ελευθερία στη Βρέμη»
Πληροφορίες από το περιβάλλον τους επιμένουν ότι αυτός ήταν ο βασικός λόγος της ρήξης, που άρχισε να γίνεται εμφανής όταν η Ζωή έλειπε και από τα πρόσφατα γενέθλια του Διαμαντή στις 2 Μαρτίου. Ομως δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι. Υπήρξαν και βασικές διαφωνίες σε ζητήματα που άπτονται συμπεριφορών σε μια κοινή συμβίωση δύο ανθρώπων.

Κοινή συνέντευξη
Πριν από λίγους μήνες, πάντως, από το στούντιο της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου σε μια κοινή συνέντευξή τους είχαν συμφωνήσει και οι δύο ότι ο γάμος δεν είναι προτεραιότητά τους, χωρίς όμως να τον αποκλείουν ως ενδεχόμενο. Από την πλευρά του ο ηθοποιός είπε τότε ότι δεν πιστεύει στον γάμο, όμως αν προχωρούσε στο επόμενο βήμα, τότε θα προτιμούσε μια κλειστή τελετή. Τότε ακούσαμε πρώτη φορά την πρόεδρο της Πλεύσης να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τη σκέψη της για τη μητρότητα, λέγοντας ότι ο τρόπος που ο σύντροφός της συμπεριφέρεται στα παιδιά του την ενέπνευσε να θέλει και η ίδια παιδιά. Χωρίς, όπως εξήγησε, να το επιδιώκει.

Φαίνεται όμως ότι, όταν ήρθε η ώρα να το επιδιώξει, ο αγαπημένος της βουλευτής είχε τις διαφωνίες του. Παρ’ όλα αυτά, η Ζωή, που ως νέα γυναίκα έχει δικαίωμα στη μητρότητα, έχει σταθεί στα παιδιά του και τα αγκάλιασε σαν δικά της. Εχουν περάσει μαζί διακοπές καλοκαιρινές, Σαββατοκύριακα και πολλά άλλα. Επίσης, η δυναμική Ζωή Κωνσταντοπούλου για χάρη του υπερέβη «εσκαμμένα»! Εβαλε τον σύντροφό της στη Βουλή, ενώ εκείνος δεν πέρασε ποτέ από τη διαδικασία των εκλογών. Ισως είναι και ο μόνος βουλευτής στα κοινοβουλευτικά χρονικά που πήρε έδρα όχι από τον λαό, αλλά από τον αρχηγό.

Η παρουσία του στα ψηφοδέλτια των τελευταίων εθνικών εκλογών ξεσήκωσε θύελλα, καθώς δεν είχε πάρει μέρος στις πρώτες εκλογές, ενώ για να τοποθετηθεί εκείνος στο ψηφοδέλτιο αποπέμφθηκαν άλλοι… Ομως ο Διαμαντής είχε τη σφραγίδα της υποστήριξης της επικεφαλής της Πλεύσης, που έχει δηλώσει δημοσίως ότι ο ηθοποιός είναι συνιδρυτής του κόμματός της.

Προτεινόμενα