Χριστίνα Κοντοβά: Ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» αγκαλιά με την κόρη της, Έιντα

by Τόνια Τζαφέρη
Χριστίνα Κοντοβά: Ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» αγκαλιά με την κόρη της, Έιντα

Χριστίνα Κοντοβά: ” Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές. Καλά Χριστούγεννα και από εμάς!”

Kάποιες ευχές γίνονται τελικά πραγματικότητα… και αυτό ακριβώς ήθελε να θυμίσει η γνωστή σχεδιάστρια. Να μην χάσουν οι ακόλουθοι της την πίστη στα όνειρα και στα θέλω τους, μα να τα κυνηγούν γιατί παρά τις δυσκολίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας η Χριστίνα Κοντοβά περνάει τις καλύτερες γιορτές καθώς είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα μαζί με τη μικρή Έιντα.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα και μάλιστα η γνωστή σχεδιάστρια μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμές από τη νέα της ζωή με την κόρη της.

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

Αυτή τη φορά θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στους followers της με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με την κόρη της, Έιντα και έγραψε στη λεζάντα: «Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές. Καλά Χριστούγεννα και από εμάς! »

H σχεδιάστρια μοιράστηκε επίσης εικόνες από τις πρώτες ημέρες τους στο σπίτι στην Αθήνα. Το δωμάτιο της Έιντα ήταν έτοιμο από καιρό για να την υποδεχτεί για τη νέα της ζωή. Η Χριστίνα Κοντοβά, που πέρασε τον τελευταίο χρόνο στην Ουγκάντα, είχε μοιραστεί τη διαδικασία της προετοιμασίας. Σε κάθε στάδιό της είχε δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πλέον μπορεί να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο που περιλαμβάνει κείνη και την κόρη της.

Χριστίνα Κοντοβά: “Δεν είχε να κάνει με το αν μπορώ να γεννήσω η ίδια ένα παιδί”

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε μιλήσει πρόσφατα στην ελληνική έκδοση της Vogue για την απόφασή της να υιοθετήσει. «Δεν είχε να κάνει με το αν μπορώ να γεννήσω η ίδια ένα παιδί. Δεν προηγήθηκαν αποτυχημένες εξωσωματικές. Η άποψή μου είναι ότι, αφού υπάρχουν παιδιά χωρίς οικογένεια, γιατί να μην τους την προσφέρουμε; Έπαιξαν ρόλο και τα ταξίδια μου στην Αφρική, δύο εκ των οποίων με την Actionaid. Στη δεύτερη αποστολή, που ήρθα σε επαφή με τα παιδιά, μου γεννήθηκε έντονα η επιθυμία της υιοθεσίας», είχε εκμυστηρευτεί.

Στην ίδια συ