Χριστίνα Κοντοβά : Συγκινητικό στιγμιότυπο αποχαιρετώντας την κόρη της στην Ουγκάντα

by Τόνια Τζαφέρη

Χριστίνα Κοντοβά : Αποχαιρετά την κόρη της στην Ουγκάντα

Χριστίνα Κοντοβά : Λατρεύουμε τις όμορφες στιγμές. Και πόσο μάλλον τις όμορφες ιστορίες. Ειδικά όταν αυτές μοιράζονται και έχουν μαζί τους, μπόλικη αγάπη. Η επόμενη ιστορία μας έρχεται από την Αφρική. Και έχει να κάνει με το συγκινητικό στιγμιότυπο που η Χριστίνα Κοντοβά, αποχαιρετά την κόρη της στην Ουγκάντα.

Ένα ακόμη update του ταξιδιού της στην Ουγκάντα έκανε μέσα από τα social media η Χριστίνα Κοντοβά, ενός ταξιδιού με έναν ιδιαίτερα σημαντικό σκοπό. Όπως θα θυμάσαι, η σχεδιάστρια μόδας έχει εδώ και έναν χρόνο λάβει μια απόφαση ζωής. Να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, τη μικρή Ada, από την Αφρική. Στο πλευρό της βρίσκεται φυσικά ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης.

Η νέα μαμά λοιπόν έχει αποκαλύψει πως τον τελευταίο χρόνο μένει στην Ουγκάντα. Ενώ ανα διαστήματα επιστρέφει στην Ελλάδα για να διευθετήσει ορισμένες επαγγελματικής φύσεως υποχρεώσεις.

Χριστινά Κοντοβά: Αποχαιρετά την κόρη της στην Ουγκάντα

Αυτή η δύσκολη ώρα του αποχωρισμού λοιπόν έφτασε για τις δυο τους, μετά από περίπου τέσσερις βδομάδες που έμεινε εκεί η σχεδιάστρια. “Μέχρι να συναντηθούμε ξανά” σημείωσε στο story που δημοσίευσε από την ώρα που έφευγε.

Ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία με την κόρη της στο προφίλ της όπου την βλέπουμε να την κρατά από το χέρι και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα: “Αποχωρισμός. Σε όλη την διαδικασία της υιοθεσίας η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι ο αποχωρισμός. “Η μαμά θα πάει για δουλειά και θα γυρίσει”.

– “Μαμά, όχι θα γυρίσει (μην φύγεις)”

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν