Χριστίνα Σούζη: «Χιονίζει και μέρα. Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει»

Χριστίνα Σούζη: Ενοχλημένη απ’ όσα άκουσε στην Βουλή

Την δική της απάντηση στον πρωθυπουργό, θέλησε να δώσει η μετεωρολόγους του ΣΚΑΙ, η οποία άκουσε στην Βουλή να λέγεται από τον Κυριακή Μητσοτάκη, πως κανένας μετεωρολόγος δεν είχε προβλέψει το μέγεθος της κακοκαιρίας με τον χιόνια, αλλά για ότι συνήθως δεν χιονίζει την ημέρα…

Πιο αναλυτικά, η εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποδίδει τις ευθύνες για την κατάρρευση του επιτελικού κράτους στους μετεωρολόγους υποστηρίζοντας από το βήμα της Βουλής ότι δεν είχαν προβλέψει τον χιονιά και ακόμα ότι χιόνισε μέρα ενώ συνήθως χιονίζει νύχτα, προκάλεσε την έκρηξη της Χριστίνας Σούζη, μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η απάντηση της Χριστίνα Σούζη στον πρωθυπουργό

Η γνωστή και αγαπητή στους τηλεθεατές μετεωρολόγος βγήκε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού και εκτός από την πρόβλεψή της για τον καιρό, ξεκίνησε να απαντά στις αστειότητες που ξεστόμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.
Η Χριστίνα Σούζη για μια ακόμα φορά έκανε επικό άδειασμα στον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στους παρουσιαστές:

«Μπορώ να πω δυο πράγματα γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια. Βρέχει, χιονίζει όταν θα έρθει ένα χαμηλό βαρομετρικό. Δεν θα του πω εγώ πότε θα έρθει. Όποτε θέλει έρχεται. Το τελευταίο ήρθε μέρα. Χιονίζει και μέρα. Συμβαίνει και αυτό. Το 2002 ξεκίνησε μεσημέρι από τα βόρεια προάστια. Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει».

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε