Χρήστος Μάστορας: Τραγούδησε Ελένη Φουρέιρα αλλά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και χάρισε πολύ γέλιο στο κοινό

Χρήστος Μάστορας: Άπειρες στιγμές γελιού όταν τραγούδησε Ελένη Φουρέιρα

Η συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Πάτρα τα είχε όλα.. από ευτράπελα μέχρι άπειρες στιγμές γέλιου όταν αποπειράθηκε να τραγουδήσει Φουρέιρα. Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media κάνει θραύση με τον τραγουδιστή να κάνει το δικό του χορευτικό και το κοινό να λύνεται στα γέλια.

Εκτός από το κρουασάν που του πέταξε ένας άνδρας από το κοινό με την αντίδραση του τραγουδιστή να προκαλεί γέλιο στο κοινό, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να πει ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα αλλά με τον δικό του τρόπο.

Σε κάποια στιγμή, οι θεατές στο γήπεδο της Παναχαϊκής ζητούσαν από τον frontman των «Μελισσών» να πει το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», γνωστό τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Μη θέλοντας να τους χαλάσει το χατίρι, ο ίδιος το τραγούδησε αλλά έσπασε λίγη πλάκα πρώτα. Προσποιήθηκε ότι δεν ήξερε τους στίχους «Πέρνα μέσα μου αεράκι» και αφού τον «ενημέρωσαν» πώς πάει το τραγούδι, σχολίασε «Τι στίχοι είναι αυτοί ρε παιδιά;».

Το χορευτικό του Χρήστου Μάστορα και η στιγμή που τραγούδησε Ελένη Φουρέιρα

Μετά ξεκίνησε να το τραγουδά, στην αρχή χωρίς μουσική και το… ιδιαίτερο χορευτικό του έφερε πολλά γέλια στο κοινό. Στη συνέχεια είπε ακόμη μία φορά το ρεφρέν με τη συνοδεία της μπάντας.

@ermismylonas Ολοι ταγκ την foureira να το δει #greece #patra #fy #foureira #xyzbca #xristosmastoras #mellisestheband ♬ πρωτότυπος ήχος – ermis mylonas

Related posts

Έρχεται το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024: Τα 3 ζώδια που θα κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα

Αλλαγή ώρας την Κυριακή 31 Μαρτίου: Τελικά θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε ύπνο;

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του