Χρήστος Νομικός: Το πραγματικό όνομα, ο Ζεν Πρεμιέ της τηλεόρασης, ο «Eραστής Δυτικών Προαστίων» και το χόμπι του

Χρήστος Νομικός: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή του

Το 1947 στην Τρίπολη και το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος Ζούζουλας. Αρχικά, έπαιξε με όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού κινηματογράφου.

Ωστόσο, οι περισσότεροι εξ υμών θα τον θυμούνται να υποδύεται τον σκληρό Ορφανό, τον πατέρα της Λίζας στη σειρά του MEGA «Εραστής Δυτικών Προαστίων». Αν και ο ρόλος τον ήθελε σκληρό και αμετάκλητο ως προς τις αποφάσεις του τελικά άφησε σε όλους εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο όσο και την έκβαση της σειράς.

Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις«7 θανάσιμες πεθερές», «Έλα να αγαπηθούμε», «Μαρία η Άσχημη», «Με 2 Μαμάδες«, κλπ. Επίσης, έχει παίξει στις ταινίες «Μια Μέρα τη Νύχτα«, «Η επιστροφή».

Χρήστος Νομικός: Το πραγματικό όνομα, ο Ζεν Πρεμιέ της τηλεόρασης, ο «Eραστής Δυτικών Προαστίων» και το χόμπι του

Χρήστος Νομικός: Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Χρήστος Νομικός ήταν ένας από τους εξαιρετικούς κινηματογραφικούς ζεν πρεμιέ. Ξεχώριζε τόσο για τη γοητεία του όσο και το ταλέντο του. Αν και άρεσε πολύ στις γυναίκες ποτέ δεν το πρόβαλε, ούτε και στήριξε τις επαγγελματικές του επιλογές με γνώμονα τη γοητεία του.

Μάλιστα, στην ταινία «Οι Αμαρτωλοί» του Γιάννη Δαλιανίδη, «δίνει ρέστα» ως επαγγελματίας ζιγκολό.

Ο ταλαντούχος Χρήστος Νομικός αγαπά να περνά τον χρόνο του με καλούς του φίλους παίζοντας μπουζούκι και τραγουδώντας όταν μαζεύονται σε διάφορα σπίτια. Καθώς έχει πάρει σύνταξη προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα κάτι που έτσι και αλλιώς έκανε όταν ήταν εν ενεργεία ηθοποιός αφήνοντας τη δουλειά του να μιλά για εκείνον.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν