Χρήστος Ζαμπούνης: Ο τέως βασιλιάς θα έπρεπε να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους

by Newsroom i-diakopes.gr
Χρήστος Ζαμπούνης: Ο τέως βασιλιάς θα έπρεπε να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους

Χρήστος Ζαμπούνης: Σούσουρο με την άποψη του για την κηδεία του τέως βασιλιά

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλυξμπουργκ πρόκειται να τελεστεί τη Δευτέρα (16/1), στη Μητρόπολη Αθηνών ενώ το παρών πρόκειται να δώσουν εκπρόσωποι βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη.

Την απόφαση της κυβέρνησης ο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να ταφεί ως ιδιώτης σχολίασε ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ζαμπούνης.

Χρήστος Ζαμπούνης: Ο τέως βασιλιάς θα έπρεπε να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πως η απόφαση της κυβέρνησης να μην ταφεί ο τέως βασιλιάς, με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά ως ιδιώτης, πάρθηκε λόγω προεκλογικής περιόδου.

«Αρχηγός κράτους ήταν, έπρεπε να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη, δεν έχει καμία σημασία» συμπλήρωσε.

Η δήλωση του Χρήστου Ζαμπούνη

Τόνισε πως ο τέως βασιλιάς ουδέποτε εξέφρασε το παράπονό του προς το ελληνικό κράτος και μάλιστα παραδέχτηκε τα λάθη του.

Αναφορικά με όσους θα παρευρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά, ο δημοσιογράφος είπε πως δεν γνωρίζει σίγουρα.

«Φαίνεται πως οι βασιλείς της Ισπανίας θα έρθουν, και φαίνεται ότι και οι Δανοί θα ‘ρθούν… εάν υπήρχε περισσότερος χρόνος, θα ήταν όλοι εδώ γιατί όλοι τον καλούσαν» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Σάλος: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αφροδίτη Μάνου μίλησε έτσι για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Θάνατος Μαζωνάκη: Οι 2 φωτογραφίες και το ένα βίντεο που δείχνουν νεκρό τον αγαπημένο τραγουδιστή!

Εξέλιξη σοκ: Σε ποιον έστειλε τη φωτογραφία του νεκpού Μαζωνάκη η Γάκα – Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία

Άγριο κράξιμο στην Δέσποινα Βανδή – Μαθεύτηκε ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Μαζωνάκη

Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο Μανούσο Φαρμάκη – Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη

Προτεινόμενα