Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

by Newsroom i-diakopes.gr
Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Η εβδομάδα 4-10 Δεκεμβρίου είναι μία όμορφη ανάπαυλα και μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε επιτέλους σε κλίμα πιο γιορτινό, αναγνωρίζοντας ότι το 2023 δοκίμασε ποικιλοτρόπως τις αντοχές μας και ότι τώρα φτάσαμε στην ολοκλήρωσή του σύμφωνα με την Αθηνά Βαγενά. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να «παινέψουμε» λίγο τον εαυτό μας για όλα όσα καταφέραμε μέσα σε αυτή την χρονιά, άλλωστε το αστρολογικό σκηνικό μας επιφυλάσσει πιο όμορφες ημέρες.

31 μέρες γεμάτες χρήμα φέρνει η Λίτσα Πατέρα: Λεφτά με το τσουβάλι για τον Δεκέμβριο γι’ αυτά τα 3 ζώδια
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
31 μέρες γεμάτες χρήμα φέρνει η Λίτσα Πατέρα: Λεφτά με το τσουβάλι για τον Δεκέμβριο γι’ αυτά τα 3 ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλάζοντας τις διαθέσεις και τις επιθυμίες μας. Η Αφροδίτη σε αυτή την θέση είναι αδύναμη, δυσκολεύεται να χαρίσει απλόχερα τις ευεργεσίες της, που είναι κατά κύριο λόγω η ισορροπία και η αρμονία η συναισθηματική και η υλική. Η Αφροδίτη δημιουργεί πιο αχόρταγες και πλεονεκτικές διαθέσεις, με λίγα λόγια τα θέλουμε όλα από πολύ προκειμένου να νιώσουμε ασφαλείς και σίγουροι! Στον έρωτα δεν θα λείψουν τα έντονα πάθη, αλλά και η ζήλειες, οι διεκδικήσεις και η τάση για έλεγχο. Παρά τ’ αύτα, τα ζώδια που θα ευεργετηθούν ιδιαίτερα στα αισθηματικά τους είναι οι Ταύροι – Σκορπιοί – Καρκίνοι – Αιγόκεροι, ενώ στα οικονομικά τους αρκετά κερδισμένοι θα είναι αυτή την περίοδο οι Κριοί και οι Ζυγοί!

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σχηματίζει την Τετάρτη στις 6/12 αλλά και την Κυριακή στις 10/12 δύο σημαντικές αστρολογικές όψεις που δίνουν σημαντικές ευκαιρίες. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, προσφέρει δέσμευση, σταθερότητα, ανταμοιβή και δικαίωση στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου! Η Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή μας βοηθά να το ρίξουμε έξω, να κάνουμε τις υπερβολές μας, να φλερτάρουμε δίχως όρια, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε χωρίς μέτρο τις λιχουδιές των Χριστουγέννων αλλά και να σκορπίσουμε ότι χρήμα έχουμε στο πορτοφόλι μας… Αυτή η τάση θα είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Μία ακόμα ευεργετική όψη, έρχεται για να δώσει την ευκαιρία για «τυχερές» συναντήσεις, ευχάριστες προτάσεις, χαρούμενα νέα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες… Το τρίγωνο Ερμή – Δία αναμένεται να φέρει όλες αυτές τις όμορφες συνθήκες κατά την διάρκεια της Παρασκευής σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Χρυσή «τύχη» από την Αθηνά Βαγενά: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα
Κριός
Κατάλληλη εβδομάδα για να προχωρήσεις επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και για να λάβεις οικονομική ανταμοιβή βλέποντας τις προσπάθειές σου να αποδίδουν. Μέσα στις ημέρες που ακολουθούν στέκεσαι ιδιαίτερα τυχερός και στις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις ιδιαίτερα αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Βάλε ως στόχο σου για τις ημέρες που ακολουθούν να κλείσεις εκκρεμότητες υπογραφών η επαγγελματικών επαφών δεδομένου ότι πολύ σύντομα ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχεί η δίψα για περιπέτεια και πάθος.

Ταύρος
Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή τη θέση βελτιώνει τη συντροφική σου ζωή και βλέπεις να έρχονται πιο όμορφες ημέρες στην επαφή σου με τα άτομα που συνδέεσαι στενά. Ενισχύονται οι φιλίες σου, κατακτάς σχέδια και επιθυμίες ενώ δεν θα λείψουν και οι όμορφες ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα! Αν η επιθυμία σου είναι να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στα αισθηματικά σου τότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές για να δεις αυτή την επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα. Το αδύναμο σημείο για την ώρα είναι τα οικονομικά όπου φαίνεται να σε αγχώνουν αρκετά τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που τρέχουν.

Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Δίδυμοι
Παρόλο που βρίσκεσαι σε μία περίοδο έντασης και υπάρχουν εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σου τόσο με τα άτομα που συνεργάζεσαι ή ακόμα και με το άτομο που είσαι σε σχέση, οι μέρες αυτές θα μπορέσουν να έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα επαγγελματικά σου. Βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία, καταφέρνεις και σταθεροποιείς ένα επαγγελματικό σχέδιο ή νιώθεις πιο σίγουρος στην επ