Χρυσούλα Διαβάτη: “Δεν πήγα ποτέ στη Μενεγάκη, το έβαζα όρο στο συμβόλαιό μου. Έπαιρνα 6.000€ το επεισόδιο”

Χρυσούλα Διαβάτη: Μιλάει ανοιχτά και κάνει αποκαλυπτικές δηλώσεις

Η αγαπημένη ηθοποιός, Χρυσούλα Διαβάτη, παραχώρησε συνέντευξη και προέβη σε αποκαλυπτικές δηλώσεις. Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι γνωστό πως δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά, όπως έκανε και σε αυτή τη συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη και στην την Ελληνική τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει απορρίψει δύο σίριαλ, επειδή δεν της άρεσαν οι συνεργάτες.

Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μια διάσημη και επιτυχημένη ηθοποιός της Ελληνικής τηλεόρασης, του Ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και το Θεάτρου. Η ίδια έχει μία μεγάλη και αξιοζήλευτη πορεία γενικότερα στο χώρο της ηθοποιίας. Από εκεί και πέρα, η γνωστή ηθοποιός κάθε φορά που παραχωρεί συνέντευξη λέει τα πράγματα, με το όνομά τους. Το ίδιο έπραξε και πρόσφατα. Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή της:

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χρυσούλας Διαβάτη

Η ίδια δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Τότε ρωτούσαμε ποιοι άλλοι θα είναι σε σίριαλ. Έχω απορρίψει δύο σίριαλ γιατί δεν μου άρεσαν κάποιοι άνθρωποι που παίζουν κι έχανα πολλά λεφτά. Το τελευταίο κασέ που πήρα ήταν 6.000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο για τους Δύο Ξένους και τους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη».

 Τι δήλωσε στη συνέχεια

«Δεν έχω πάει ποτέ στην Μενεγάκη. Αρνιόμουν και το έβαζα σαν όρο στο συμβόλαιό μου. Δεν μ’ άρεσε». Στο τέλος η ίδια πρόσθεσε ότι αγνοεί τελείως ποιος είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη