Χρύσπα: «Γουστάρω να τρώω, αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου, μην με κοιτάς»

Χρύσπα: Χωρίς κόμπλεξ βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει κουράστει να σχολιάζεται το σώμα της για τις αυξομοιώσεις στα κιλά της ενώ η ίδια έχει αποκαλύψει, πως έχει κάνει εξαντλητικές δίαιτες που της δημιούργησαν σοβαρό θέμα στην υγεία της.

Το πρωί της Πέμπτης, η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι είπε αυτό που πολλοί θέλουμε να «φωνάξουμε» αλλά διστάζουμε, ενώ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για την καριέρα της που την ενόχλησαν.

«Απείχα λίγο από το τραγούδι γιατί σπούδασα χορό, δεν σταμάτησα το τραγούδι, αυτό ήταν απωθημένο μου. Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Δεν με πείραξε το ταβερνιάρισσα, τιμή μου και καμάρι μου.

Με ενόχλησε το “παρατάει το τραγούδι”. Γιατί έγινε σε μια περίοδο που οι τραγουδιστές δεν είχαμε δουλειά, ήμασταν πολύ καιρό σε παύση. Και όταν άνοιξε η δουλειά μας, βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Και αυτό ήταν τεράστιο φάουλ γιατί εμένα μου στερείς το δικαίωμα από αυτόν που θα διαβάσει το δημοσίευμά σου, να βρω δουλειά. Ποιος είσαι φίλε μου που θα μου το κάνεις εσύ εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;”

Γουστάρω να τρώω. Μ΄αρέσει. Συγγνώμη κιόλας, αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου και μην με κοιτάς. Τώρα τα λέω, γιατί τότε, επειδή ήμουν πιτσιρίκι και ήταν όλα τα πρότυπα διαφορετικά και δεν έβγαιναν άνθρωποι να υποστηρίξουν το ανάποδο. Έκανα βλακείες τότε, έκανα εξοντωτικές δίαιτες και δημιούργησα πρόβλημα στον εαυτό μου», τόνισε.

Η συνέντευξη της Χρύσπας

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη