«Χτίζει» σώμα η Μελίνα Νικολαΐδη: Η φωτογραφία από το γυμναστήριο με κοιλιακούς φέτες που μας άφησε άφωνους

Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα σέλφι από τα αποδύτηρια του γυμναστηρίου

Όπως και η Δέσποινα Βανδή έτσι και η Μελίνα Νικολαΐδη, λατρεύει τη γυμναστική και δεν χάνει τις προπονήσεις της ακόμα και αν είναι Κυριακή.

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη σπουδάζει στο Λονδίνο αλλά όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα επισκέπτεται το γυμναστήριο που διατηρεί ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Έτσι έκανε και χθες, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Αν και ήταν Απόκριες, δεν θέλησε να χάσει την προπόνησή της και μάλιστα μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια.

Πόζαρε στον καθρέφτη φορώντας μια γκρι φόρμα και ένα λαχανί αθλητικό μπουστάκι έχοντας πιάσει τα μαλλιά της μία ελαφριά αλογοουρά, ενώ ήταν άβαφη.

«Κυριακές στο γυμναστήριο», έγραψε και ενθουσίασε τους followers της, που παρατήρησαν τους κοιλιακούς φέτες της.

Η φώτο της Μελίνας Νικολαΐδη από το γυμναστήριο

Τρελά ερωτευμένη η 19χρονη

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι full in love με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδης. Ο personal trainer και η κόρη της Δέσποινας Βανδής εδώ και μερικούς μήνες βρίσκονται σε σχέση, την οποία προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά την απόσταση που τους χωρίζει, αφού η νεαρή σπουδάζει στο Λονδίνο και ο 34χρονος εργάζεται στην Αθήνα, οι δυο τους έχουν βρει τις ισορροπίες και φροντίζουν να περνούν συχνά χρόνο μαζί.

Πρόσφατα, η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» συνάντησε τον αθλητή, ο οποίος ρωτήθηκε για τη Μελίνα Νικολαΐδη και το πώς πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί.

Ο ίδιος αρνήθηκε πολύ ευγενικά να κάνει δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ πέρασα τέλεια στις γιορτές, τέλεια όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Γεια σας, καλή χρονιά».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα