Δάκρυα συγκίνησης για τον πρίγκιπα Χάρι – Η στιγμή που λυγίζει μπροστά από το φέρετρο της γιαγιά του Ελισάβετ

Πρίγκιπα Χάρι: Απαρηγόρητος και αμήχανος μέσα στην Βασιλική οικογένεια

Μπορεί ο θάνατος της γιαγιάς του, να τον έφερε και πάλι κοντά στην οικογένεια του, ωστόσο οι εικόνες από τον πρίγκιπα Χάρι, δακρυσμένο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος αποφάσισε να ζήσει τη ζωή του όπως εκείνος θέλει, πληρώνοντας το κόστος αυτής της απόφασης, συμμετείχε το απόγευμα της Τετάρτης, στο τελευταίο ταξίδι της βασίλισσας.

Ο βασιλιάς Κάρολος, τα τρία αδέλφια του και οι γιοι του ακολούθησαν το φέρετρό της από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Κοινοβούλιο, καθώς η βασιλική οικογένεια την παρέδωσε στο έθνος.λισσας Ελισάβετ στους δρόμους του Λονδίνου, με τελικό προορισμό Ουέστμινστερ, όπου η σορός της τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο πρίγκιπας Χάρι στο προσκύνημα της γιαγιάς του

Επειτα από 25 χρόνια από τη νεκρική πομπή της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνας, ο Χάρι και ο Γουίλιαμ αναβίωσαν τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής τους.

Aκολούθησε μια σύντομη τελετή που είχε οργανώσει η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με την Εκκλησία της Αγγλίας πριν πεθάνει. 

Συγκινημένοι και οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο δούκας του Σάσεξ, φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά του την ώρα που βρέθηκε μπροστά από το φέρετρο της γιαγιάς του, στην αίθουσα του Westminster Hall.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη