Δάκρυα συγκίνησης: Τη συνόδευσε ως νύφη ο λήπτης της καρδιάς του πατέρα της

by Τόνια Τζαφέρη
Δάκρυα συγκίνησης: Τη συνόδευσε ως νύφη ο λήπτης της καρδιάς του πατέρα της

Γάμος: Η συγκινητική ιστορία που έκανε τους πάντες να δακρύσουν

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένας γάμος στις ΗΠΑ και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία η οποία αφορά τον πατέρα της νύφης.

Στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, την ημέρα του γάμου της, άκουσε τον χτύπο της καρδιάς του πατέρα της, στο σώμα ενός άλλου άνδρα 

Δάκρυα συγκίνησης: Τη συνόδευσε ως νύφη ο λήπτης της καρδιάς του πατέρα της

Η Τζένη Στέπιεν περίμενε δέκα χρόνια για τη στιγμή που θα συναντούσε τον άνθρωπο που ζει χάρη στην καρδιά του πατέρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2006 όταν επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του.

Ήταν σεφ σε εστιατόριο στην Αμερική, όταν τελείωσε τη δουλειά του στο Νιου Τζέρσει και επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Πενσυλβάνια έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας..

Η ιστορία πίσω από την συγκίνηση στον γάμο στις ΗΠΑ

Ο 16χρονος δράστης στην προσπάθειά του να τον κλέψει τον πυροβόλησε στο κεφάλι, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 53χρονο άνδρα. Ο ίδιος δεν ξέφυγε από τα χέρια της αστυνομίας και σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλακή.

Παρά το τραγικό γεγονός και την ανείπωτη θλίψη στην οποία βυθίστηκε η οικογένεια του θύματος, οι συγγενείς του 53χρονου αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του θανόντος σε ανθρώπους που βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου και τα έχουν ανάγκη.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Άρθουρ Τόμας, ο οποίος περίμενε συμβατό μόσχευμα 16 χρόνια και στον οποίο απευθύνθηκε η Τζένη Στέπιεν για να τη συνοδεύσει στην Εκκλησία την ημέρα του γάμου της.

Το συγκινητικό βίντεο από τον γάμο με τον σύνοδο και την νύφη

Του έστειλε επιστολή και εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι στις 6 Αυγούστου ο Τόμας ταξίδεψε στο Πίτσμπουργκ προκειμένου να παραδώσει στον γαμπρό την κόρη του ανθρώπου που του έσωσε τη ζωή.

«’Ηταν ακριβώς σαν να είχα δίπλα μου τον πατέρα μου. Ίσως και ακόμα καλύτερα γιατί έτσι θα καταλάβουν πολλοί άνθρωποι ότι οι δωρητές οργάνων κάνουν κάτι πολύ σημαντικό» είπε η Τζένη ενώ η αδελφή της Μισέλ συμπλήρωσε: «Όταν τον αγκάλιασα αισθάνθηκα σαν να ήμουν και πάλι κοντά στον μπαμπά μου. Η μέρα μου έγινε τέλεια».

Προτεινόμενα