Δανάη Μπάρκα: Αυτό είναι το καλαίσθητο σπίτι της με την πανέμορφη θέα και τη μοντέρνα διακόσμηση

by Εύα Ζαχαριάδη

Δανάη Μπάρκα: Το πανέμορφο σπίτι της γνωστής παρουσιάστριας

Η Δανάη Μπάρκα, έχει σπουδάσει υποκριτική αλλά έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες στη τηλεόραση. Μας έχει κερδίσει με τον γλυκύτατο χαρακτήρα της.

Ετοιμόλογη με έξυπνο χιούμορ και «ανθρώπινες» απόψεις, κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί ως μια πολύ συμπαθής τηλεοπτική προσωπικότητα.

Παράλληλα, εκτός από την τσαχπινιά και το πειραχτήρι που κρύβει μέσα της, η ίδια φαίνεται πως έχει και ιδιαίτερη αισθητική. Το σπίτι της χαρακτηρίζεται από καλαισθησία, ενώ κινείται σε μοντέρνους τόνους και ένα boho στιλ.

Εικόνες από το μοντέρνο σπίτι της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Αυτό είναι το καλαίσθητο σπίτι της με την πανέμορφη θέα και τη μοντέρνα διακόσμηση

Το μοντέρνο σπίτι της Δανάης Μπάρκα με την απίστευτη θέα

Το σπίτι της διαθέτει πανέμορφη θέα και εσωτερική σκάλα ενώ από εικαστικής άποψης, η παρουσιάστρια επιλέγει αφηρημένα τύπου pop art κομμάτια από την αγαπημένη της φίλη Χριστιάνα Μπέτα, την κόρη της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου, που ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την ζωγραφική.

Η ίδια μπορεί να μην περνάει πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο όταν έχει χρόνο προτιμά να χαλαρώνει με κεριά και κάποιο ζεστό ρόφημα ή με συντροφιά ένα βιβλίο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo