«Εγώ είμαι χάλια τώρα…»: Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Η συγκίνηση της παρουσιάστριας για τα λόγια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκε η εκπομπή του «Πάμε Δανάη»  το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7), με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αφορμή στάθηκε μία συνέντευξη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στον Άρη Καβατζίκη για λογαριασμό της εκπομπής. Ως γνωστόν, η Δανάη είναι βαθιά δεμένη με τον γνωστό ηθοποιό, τον οποίο έχει αποκαλέσει πολλές φορές “πατέρα”.

Δανάη Μπάρκα: Τα λόγια της μετά τη συνέντευξη του Χρήστου Χατζηοπαναγιώτη

«Εγώ είμαι χάλια τώρα, θέλω να φύγω να πάω στο καμαρίνι μου… Μπορεί για τον κόσμο να φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά με τον Χρήστο, εννοώ η σχέση μας, αλλά για τους ανθρώπους έξω είναι ο Χρήστος που είναι ηθοποιός, για μένα δεν είναι μόνο αυτό.

Και πρόσθεσε: «Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και διαλέξαμε ο ένας τον άλλο. Νιώθω καμιά φορά ότι μπορεί να είναι και πιο δυνατό από τις υπόλοιπες σχέσεις. Μπορεί αυτό το καταλάβουν άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει παιδιά ή έχουν βρεθεί στο δρόμο τους παιδιά, ξαφνικά. Επειδή αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη»!

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ