David Damiano: Οι παραστάσεις στους δρόμους της Ρώμης, η πρωτιά στη Eurovision και ο άγνωστος αρραβώνας στα 22 του

David Damiano: Σάρωσε τα πάντα στη φετινή Eurovision

David Damiano: O 65os διαγωνισμός της Eurovision πέρασε στην ιστορία μετά από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας. Μεγάλος νικητής η Ιταλία με το ροκ συγκρότημα Måneskin.

Οι Ιταλοί εμφανίστηκαν λίγο πριν το φινάλε του διαγωνιστικού μέρους και συγκεκριμένα στην 24η θέση. Ο frontmam του συγκορτήματoς  με την ενέργειά του και την εκκεντρική του παρουσία κατάφερε να ξεσηκώσει την Ευρώπη υπενθυμίζοντας πως το ροκ είναι πολύ… σκληρό για να πεθάνει.

Χρωματισμοί σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο δημιούργησαν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα ρούχα τους διαφορετικά από την πρώτη πρόβα, σε χρωματισμό μεταλλικό του χαλκού με ασημένια τρουκς. Είναι ημίγυμνος πάνω στη σκηνή, ενώ, όπως γράφει ο OGAEGREECE, ο ίδιος φωνητικά ήταν σωστός, με πολύ καλή επαφή με την κάμερα.

Η εμφάνιση του David στη Eurovision

Πληροφορίες για τη ζωή του David Damiano

Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του, το ταλέντο του και την ενέργειά του όλους τους Ευρωπαίους! Ο 22χρονος ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει!

Ωστόσο, ο ίδιος έχει χαρίσει την καρδιά του στην γνωστή στην Ιταλία Influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri, με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Θυμίζουμε πως ο Damiano και το συγκρότημά του ξεκίνησαν παίζοντας μουσική στο δρόμο και έφτασαν μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί