«Δε ντρέπεσαι βλάκα» – Η κίνηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη την ώρα που ο Χρήστος Μάστορας φώναζε σε θαμώνα

Χρήστος Μάστορας: Δείτε τη φωτογραφία με την αντίδραση της Γαρυφαλιάς Καλληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας για πρώτη φορά απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή. Με τις προηγούμενες του σχέσεις έκανε μηδαμινές κοινές εμφανίσεις ενώ τώρα… μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει τον έρωτα αυτό αλλά η εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη σε πρώτο τραπέζι πίστα κάθε φορά που τραγουδά ο Χρήστος και το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Έναστρον το δείχνουν από μόνα τους.

Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε ο Χρήστος Μάστορας για τα μάτια της αγαπημένης του άρχισε να φωνάζει και να βρίζει πάνω στην πίστα, έναν θαμώνα, γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί ήταν άκρως διαχυτικός απέναντι από το πρώην μοντέλο του GNTM.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν άρχισαν να διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στο διαδίκτυο ενώ για όποιους παρακολουθούν στενά την Γαρυφαλλιά μέσω των social media, ήταν παιχνιδάκι να την εντοπίσουν στο παρακάτω βίντεο.

Η Γαρυφαλιά εκείνο το βράδυ φορούσε μια στενή φούστα και μια στράπλες μπλούζα με ένα sexy σκίσιμο. Το μαλλί της ήταν πιασμένο πάνω.

Οπότε, εμείς την εντοπίσαμε στο βίντεο να στέκεται όρθια και την ώρα που ο Χρήστος αρχίζει να φωνάζει «Βλάκα, δεν ντρέπεσαι» εκείνη φαίνεται αμήχανη να κοιτά την πίστα και μετά το πάτωμα βάζοντας το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της – μάλλον από ντροπή. Στη συνέχεια μιλά με τους υπεύθυνους και την παρέα στο τραπέζι της ενώ λίγο πιο δεξιά παρατηρείται έντονη κινητικότητα. Μάλλον, εκεί βρισκόταν ο άντρας που έγινε η αιτία και αφορμή για να ξεσπάσει ο Χρήστος.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη