«Δε θέλω να σε ξαναδώ»: Ο ομηρικός καβγάς Αλίκης Βουγιουκλάκη-Δημήτρη Παπαμιχαήλ που έφερε την ρήξη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το συμβάν που έβαλε τέλος στην σχέση με τον Παπαμιχαήλ

Ίσως το πιο διάσημο ζευγάρι του κινηματογράφου και της εγχώριας showbiz, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πέρασαν μια θυελλώδη σχέση μέχρι να φτάσουν στον οριστικό χωρισμό.

 Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, για να φτάσει τελικά σε έναν επεισοδιακό χωρισμό, που στη συνέχεια δημιούργησε μία όμορφη φιλία και τελικά μια σχέση ζωής. 

Από τα διάφορα περιστατικά της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού που κατα καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί, συγκλονίζει η αποκάλυψη της συναδέλφου του ζευγαριού, της ηθοποιού Ρίκας Διαλυνά, η οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης τους και συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που σήμανε το οριστικό τέλος.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Ρίκα Διαλυνά αποκαλύπτει για τον χωρισμό με τον Παπαμιχαήλ

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Ρίκα Διαλυνά είπε: «Πιστεύω ότι έφταιγε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για τον ανταγωνισμό με την Αλίκη στις Διπλοπενιές. Εγώ με την Αλίκη στην δραματική σχολή κάναμε παρέα και όταν μου ζήτησε να πάω στις Διπλοπενιές δέχτηκα.

Την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της ταινίας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να φωτογραφηθούν και διέλυσαν το γύρισμα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου έραβε τα ρούχα για να μη φαίνεται το ντεκολτέ μου».

«Σε μία εκδήλωση ελληνικής βραδιάς στην Ιταλία, είχαν φέρει 15.000 πιάτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σηκώθηκε να χορέψει και δεν έγινε ντόρος. Μόλις σηκώθηκα να χορέψω εγώ, άρχισαν να με φωτογραφίζουν όλοι οι παπαράτσι και έσπασαν τα πιάτα για έμενα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ζήλεψε και είπε στην Αλίκη ‘μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις, πετάω τη βέρα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ’ και πέρασαν πολλά χρόνια που δεν μιλούσαμε με την Αλίκη».

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η Ρίκα Διαλυνά είπε: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας άρχοντας, ήταν όμως και λίγο πονηρός. Στα γυρίσματα μου έδειχνε ‘περίεργα’ περιοδικά».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024