«Δείγμα καλού παιδιού»: Τεράστια αποθέωση για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο που νίκησε στο Masterchef 6

Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Ο νικητής του Masterchef 6 που εχει κερδίσει τις εντυπώσεις

Τις εντυπώσεις τόσο των κριτών αλλά και του τηλεοπτικού κοινού κατάφερε να κερδίσει ο νικητής του Masterchef 6, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος αποθεώθηκε στα σχόλια.

Αυλαία για το MasterChef 6 με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να τερματίζει στην πρώτη θέση παίρνοντας το χρηματικό έπαθλο μαζί με τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο για τους δύο φιναλίστ. Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν οι δύο διαγωνιζόμενοι του φετινού MasterChef. Από το ταξίδι στην Τοσκάνη, μέχρι την Live μετάδοση και την ανακοίνωση του νικητή, οι δοκιμασίες του τελικού ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές.

MasterChef 6 – Παναγιώτης Κουμουνδούρος ο μεγάλος νικητής

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το MasterChef 6 αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Star με τους τρεις κριτές να βγαίνουν ζωντανά από το πλατό προκειμένου να ανακοινώσουν τις βαθμολογίες στους δύο φιναλίστ.

Προηγήθηκε η τελευταία φάση του τελικού με την καλεσμένη και διακεκριμένη chef, Clare Smyth. Το πρώτο της εστιατόριο Core by Clare Smyth έχει λάβει τρία αστέρια Michelin.

Είναι η πρώτη Βρετανίδα που έλαβε αυτή τη βράβευση ενώ η παρουσία της στο ριάλιτι μαγειρικής ήταν προκάλεσε ανατριχίλα και παράλληλα άγχος στους δύο φιναλίστ.

Η τελική βαθμολογία χάρισε εύκολα στον 28χρονο διαγωνιζόμενο τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef με όλους στο πλατό να πανηγυρίζουν τη νίκη του.

Φυσικά η ανακοίνωση του νικητή έκανε το twitter να πάρει φωτιά από σχόλια των τηλεθεατών οι οποίο παρακολούθησαν την βαρδιά του τελικού. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ή αλλιώς ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη αποθεώθηκε στο twitter, καθώς μαζί με την Καλλιόπη Μπεζαντέ υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που έφτασαν ποτέ σε βραδιά τελικού.

Τα σχόλια για τον νικητή MasterChef 6, τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας