Δείτε πως είναι σήμερα οι Αφρούλες από το Ευτυχισμένοι Μαζί – Ούτε η Εύα δεν θα τις αναγνώριζε

Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Η τηλεοπτική σειρά, Ευτυχισμένοι Μαζί, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου, είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό ενώ είχε χαρίσει και άπειρες στιγμές γέλιου. Ειδικά οι χαρακτήρες αυτής της σειράς δεν ξεχάστηκαν και τους θυμόμαστε όλους για τις ατάκες τους.

Θέλετε να δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνουν οι δύο ηθοποιοί που έπαιζαν την “Αφρούλα”, την φίλη της Εύας, στο Ευτυχισμένοι Μαζί

Ευτυχισμένοι Μαζί είναι μια ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το 2007 έως το 2009 και άφησε το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση. Βασίζεται σε αυτό της ισπανικής οικογενειακής κωμωδίας Los Serrano. Τη διασκευή του σεναρίου έκανε η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Ανδρέας Μορφονιός. Παρά τη μεγάλη της επιτυχία, η σειρά δεν συνεχίστηκε για τρίτο χρόνο, αν και προβάλλεται τακτικά σε επανάληψη. Η σειρά μας σύστησε πολλούς χαρακτήρες που με τις ατάκες τους έμειναν αξέχαστοι στις μνήμες των τηλεθεατών.

“Ευτυχισμένοι Μαζί”: Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή ενός χήρου με τρεις γιους όταν αποφασίζει να παντρευτεί μία χωρισμένη γυναίκα με δύο κόρες και να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Γιάννης Μπέζος , είχε αποκαλύψει σχετικά με τον λόγο που δεν γυρίστηκε ποτέ τρίτος κύκλος στη σειρά:

“Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ.”

Τελικά μια τηλεταινία προβλήθηκε από το κανάλι τη σεζόν 2009-2010 και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του 2009, με τίτλο “Ευτυχισμένοι Μαζί: Τηλεταινία”, και ολοκληρώνει την ιστορία της σειράς. 

Πάντως, ένα από τους ρόλους που ξεχώρισαν ήταν και αυτός της Αφρούλας, της φίλης της Εύας, που ερμήνευσε η Ιωάννα Πηλιχού, που αργότερα έγινε το κορίτσι του Μήτσου, που ερμήνευσε ο Κώστας Ιντζεγιάν. Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα βέβαια υποδύθηκαν δύο ηθοποιοί, μία για κάθε σεζόν. 

Στην πρώτη σεζόν, τον ρόλο ενσάρκωσε η ηθοποιός Εύη Σαρμή.

Στην δεύτερη σεζόν τον ίδιο χαρακτήρα ενσάρκωσε η ηθοποιός Νίκη Αναστασίου. 

Πως είναι σήμερα οι 2 Αφρούλες από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Εύη Σαρμή: Το βιογραφικό της ηθοποιού που ερμήνευσε την “Αφρούλα” του Α’ κύκλου στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”

  • Η Εύη Σαρμή είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις.
  • Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. 
  • Μαθήτευσε στο Μουσικό Σχολείο Θεσ/νίκης και σπούδασε στη Δραματική Σχολή ΚΘΒΕ.
  • Σπούδασε επίσης στη Σχολή Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και στο
    Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ.
  • Ανήκει το δυναμικό του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας από το 2005.
  • Η Εύη Σαρμή έχει σκηνοθετήσει από το 2006 παραστάσεις στο Κ.Θ.Β.Ε., στο Φεστιβάλ Επταπυργίου, στον Αρχαιολογικό Χώρο Aιανής, στο Θέατρο Ρεματιάς, στο Τελλόγλειο Ιδρυμα Τεχνών και στα Δημήτρια.
  • Ως ηθοποιός συνεργάστηκε με τους σκηνοθέτες και τις σκηνοθέτριες:
    Γιάννη Παρασκεόπουλο, Ελένη Ευθυμίου, Ιώ Βουλγαράκη, Γιάννη Ανάστασάκη, Κώστα
    Τσιάνο, Τσέζαρις Γκραουζίνις, Αναστασία Ρεβή, Άσπα Καλλιάνη, Χριστίνα Χατζηβασιλείου, Ένκε Φεζολλάρι, Γιάννη Ρήγα, Γρηγόρη Καραντινάκη, Δήμο Αβδελιώδη, Νικαίτη Κοντούρη, Σλόμπονταν Ουγκόφσκι, Πέτρο Ζηβανό, Γιάννη Καλατζόπουλο, Νικήτα Τσακίρογλου.
  • Η Εύη Σαρμή είναι ιδρυτικό μέλος του χώρου δημιουργικής έκφρασης και τεχνών Studio Tessera και της Art in progress AMKE (2020).
  • Το προσωπικό της Instagram έχει όνομα evisarmi. Στο Facebook έχει λογαριασμό με όνομα Evi Sarmi

Δείτε πως είναι σήμερα η Εύη Σαρμή που ενσάρκωσε την Αφρούλα στον Α’ κύκλο του “Ευτυχισμένοι Μαζί”

Η Εύη Σαρμή, 15 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στον χαρακτηριστικό ρόλο της “Αφρούλας”, της φίλης της Εύας στο Ευτυχισμένοι Μαζί, παραμένει μια κομψή γυναίκα και μια δραστήρια καλλιτέχνης. Έχει έντονη και μακρόχρονη παρουσία με το ΚΘΒΕ και μάλιστα, πρόσφατα πρόσφατα, μάλιστα, σκηνοθέτησε το ιστορικό έργο «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πως είναι σήμερα η Εύη Σαρμή:

Η ηλικία και το βιογραφικό της ηθοποιού που ερμήνευσε την “Αφρούλα” του Β’ κύκλου στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”

  • Η Νίκη Αναστασίου είναι Ελληνίδα ηθοποιός.
  • Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1980.
  • Είναι 42 ετών.
  • Ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.
  • Τόπος γέννησης η Αθήνα.
  • Το 2007, εκτός από την εμφάνισή της στην σειρά Ευτυχισμένοι μαζί, η Νίκη Αναστασίου εμφανίστηκε και στη σειρά  Πήρα Κόκκινα Γυαλιά, στον Alpha.
  • Το 2010, η Νίκη Αναστασίου συμμετείχει στη σειρά Η γενιά των 592 €, όπως και στη σειρά Το γοργόν και χάριν έχει, αμφότερες στο Mega.
  • Το 2011 συμμετείχε στη σειρά Πίσω στο σπίτι στο Mega.
  • Το 2014 έκανε έκτακτη εμφάνιση στη σειρά Το Σόι σου στον Alpha.
  • Το 2017 η Νίκη Αναστασίου πήρε μέρος σε δύο Ελληνοκυπριακές παραγωγές, στο La Pasta Pomilώri του ΑΝΤ1 Κύπρου και στο Παραμύθι… αλλιώς του Alpha.
  • Το προσωπικό της Facebook έχει όνομα Niki Anastasiou.

Η Νίκη Αναστασίου μετά τον χαρακτηριστικό της ρόλο στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί εμφανίστηκε στην τηλεόραση της Ελλάδας και σε παραγωγές της Κύπρου. Σήμερα, η ηθοποιός είναι παντρεμένη και συνεχίζει την ενασχόλησή της με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πως είναι σήμερα η Νίκη Αναστασίου:

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»