Δέκα φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Ιαπωνία δεν είναι σαν καμία άλλη χώρα στον κόσμο

Ιαπωνία, η χώρα που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στις εφευρέσεις

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Ιαπωνία είναι η χώρα με τις περισσότερες καινοτομίες. Μια χώρα που είναι πάντα μπροστά από την εποχή της και αυτό αποδεικνύεται από τις εφευρέσεις της.

Σίγουρα οι Ιάπωνες είναι πολύ μπροστά για την εποχή τους. Λέτε να πάρουμε καμία ιδέα και για την δίκη μας χώρα; Μερικές από τις παρακάτω καινοτομίες σίγουρα θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν και στην Ελλάδα.

Οι εφευρέσεις της Ιαπωνίας που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες και στην Ελλάδα

Οι Ιάπωνες βάζουν ψεύτικες κουτσουλιές στα ποδήλατα για να μην τους τα κλέψουν!

Οι Ιάπωνες βρήκαν έναν πολύ περίεργο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο για να μην τους κλέβουν τα ποδήλατα. Τοποθετούν ψεύτικες κουτσουλιές στα ποδήλατα τους για να δείχνει το ποδήλατο σε κακή κατάσταση και να σιχαίνονται να το πιάσουν. Έξυπνο!

Τρώνε σε πιάτα που μοιάζουν με θήκες κινητών!

Κι όμως η παρακάτω φωτογραφία δεν απεικονίζει μία πραγματική θήκη κινητού. Είναι ένα πιάτο σε σχέδιο πιστού αντίγραφου θήκης κινητού. Κι εκεί οι Ιάπωνες τρώνε τα φαγητά τους. Σίγουρα το φαγητό είναι πιο εντυπωσιακό όταν σερβίρεται έτσι.

Αυτό το εξάρτημα δείχνει πόσο βρώμικα είναι τα δόντια σου

Οι Ιάπωνες έχουν βρει επίσης τον τρόπο να καταλαβαίνουν πόσο βρώμικα είναι τα δόντια τους πριν βγουν από το σπίτι. Αυτό το εξάρτημα, δείχνει ακόμη και τον πιο κρυφό λεκέ στα δόντια κι έτσι ξέρουν αν χρειάζονται σύντομα οδοντίατρο ή όχι.

Οι Ιάπωνες έχουν πάει το παρκάρισμα ένα βήμα παραπέρα

Σίγουρα στην Ελλάδα δυσκολεύεσαι να βρεις πάρκινγκ. Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα ιδιόμορφο τύπο πάρκινγκ, που μάλλον αντιστοιχεί στο σπίτι του πρώτου ορόφου! Σίγουρα είναι πολύ πρωτότυπη ιδέα για πάρκινγκ αν και νομίζουμε ότι είναι πολύ ακριβή επένδυση.

Οι Ιάπωνες έφτιαξαν δρόμο που περνάει μέσα από κτίριο

Στην Ιαπωνία έφτιαξαν δρόμο που περνάει μέσα από κτίριο έτσι ώστε να βολευτούν όλοι. Και οι οδηγοί και αυτοί που είχαν ανάγκη την οικοδόμηση του κτιρίου. Σίγουρα μία εντυπωσιακή εικόνα!

Τα παπούτσια στην Ιαπωνία ταιριάζουν σε όλους

Οι Ιάπωνες έχουν λανσάρει λαστιχένια παπούτσια που ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη ποδιού αφού είναι πολύ ελαστικά. Να πούμε την μαύρη αλήθεια όσων αφορά το σχέδιο τους δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Σίγουρα όμως φαίνονται πολύ αναπαυτικά.

Στην Ιαπωνία οι τουαλέτες είναι διάφανες όταν δεν έχουν κλειδωθεί από μέσα

Στην Ιαπωνία, οι Ιάπωνες έχουν διάφανες τουαλέτες από ειδικό γυαλί, που θολώνει όταν κάποιος τις χρησιμοποιεί και κλειδώνει από μέσα. Είναι σίγουρα μία πολύ πρωτότυπη και εντυπωσιακή ιδέα που μας κάνει να ζηλεύουμε τους φίλους μας τους Ιάπωνες.

Οι Ιάπωνες έχουν τοποθετήσει αυτές τις κατασκευές στους δρόμους για να μην παγώνουν οι δρόμοι τους, κατά τις χιονοπτώσεις και τους παγετούς. Μία ιδέα που θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε και στην Ελλάδα, που με τα πρώτα χιόνια κλείνουν οι δρόμοι μας.
Αυτές οι κατασκευές εκτοξεύουν νερό για να μην παγώνουν οι δρόμοι

Εξαρτήματα μεταφέρουν δέματα ακόμη και στις σκάλες!

Οι Ιάπωνες μπορούν να ανεβάσουν τα δέματά τους με ειδικές παλέτες που ανεβαίνουν και σκάλες. Σίγουρα είναι μία πολύ χρήσιμη κατασκευή για τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις με κούριερ ή άλλα δέματα.

Οι τουαλέτες στην Ιαπωνία μοιάζουν με βιβλιοθήκες

Σίγουρα οι Ιάπωνες έχουν βρει έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο για να κάνουν τις τουαλέτες τους να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Έτσι έχουν διαμορφώσει έτσι τις τουαλέτες στο συγκεκριμένο μαγαζί, που μοιάζουν με βιβλιοθήκη. Τέλειο;

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων