Δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω: Η πρώτη ανάρτηση της Παναγιώταρου για την Ελευθερία Ελευθερίου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πληρωμένη απάντηση στην προδοσία της Ελευθερίου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και απάντησε στην αποκάλυψη που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Σχίζα.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου φέρεται να αποκάλυψε κάτι στον Στάθη Σχίζα σχετικά με τη σύντροφό του, το οποίο μάλιστα, τον επηρέασε πολύ άσχημα ψυχολογικά.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλυφθεί το τι είπε στον συμπαίκτη της, όμως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε στην «προδοσία» της.

Ειδικότερα, δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο πριν από την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι.

«Όταν βλέπαμε την πρεμιέρα μαζί με τη “φίλη” μου, στο σπίτι μας, με τους φίλους μας. Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο. Τα συμπεράσματα δικά σας», γράφει πάνω στο βίντεο.

Στο Twitter φυσικά, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όπως αναφέρει το κοινό, ήταν λίγο-πολύ γνωστό ότι η Instagrammer περιμένει τον Στάθη Σχίζα να βγει από το Survivor για να του ανακοινώσει τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, ρεπορτάζ για το εν λόγω ζευγάρι έκανε πρόσφατα η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει για ποιους πρόκειται.

Η «αποκάλυψη» που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Στάθης Σχίζας, μετά από μία αποκάλυψη που του έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star σχετικά με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, η παίκτρια φαίνεται να λέει κάτι στον περσινό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο αφορά την αγαπημένη του.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ψυχολογία μου, από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μεταφορικά, μου δίνει ένα “χαστούκι” και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε, μου το ξεκίνησε τύπου “Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι”. Την ρώτησα “τι έγινε Ελευθερία;”, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω “για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;”».

«Μου είπε πως “μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν μετά το έπαθλο επικοινωνίας και αφού συζητήσαμε για τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο”. Οπότε της λέω “θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά” και για αυτό το λες», πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος ο Στάθης Σχίζας.

Στη συνέχεια, μιλώντας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου εξήγησε πως η αποκάλυψη που έκανε αφορά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν θέλω να πω, είναι προσωπικό του Στάθη. Είπα κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θέλω να το πω, επειδή αυτή η κοπέλα δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Είναι η κοπέλα του που είναι έξω», είπε η τραγουδίστρια.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα